Yeşil Sebzeler Haberleri

Bu besinler dikkat ve konsantrasyonu arttırıyor! Yetişkinlerde ve çocuklarda bilişsel becerileri yükseltiyor

Günlük hayatta dikkat ve konsantrasyonun arttırılması, hem yetişkinler hem de çocuklar için önemli bir konudur. Beslenmenin bu konudaki rolünün üzerinde fazlaca duruluyor. Dikkat ve konsantrasyonu güçlendirmek isteyenler için mutlaka tüketilmesi gereken besinleri haberimizde derledik.

Kadin 02-02-2024 15:48

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin 02-02-2024 15:02

Anne adayları dikkat: Bu besinler kadınlarda doğurganlığı artırıyor!

Gebe kalmaya engel olan birçok etken bulunuyor. Zararlı alışkanlıklar, stres, sağlıksız beslenmek gibi faktörler hamile kalmayı zorlaştırıyor. Doğurganlık, birçok kadın için önemli bir faktördür. Bu konuda oldukça önemli bir rol oynayan beslenme alışkanlıklarının, kadınların üreme sağlığı üzerindeki etkilerini anlamak, doğurganlık konusunda daha bilinçli ve sağlıklı seçimler yapmalarına yardımcı olabilir. İşte kadınlarda doğurganlığı artırıcı besinler...

Kadin 17-11-2023 08:56

Utanmayın herkes bunu arıyor! Görünüşünün nedeni hastalık olabilir…

Tuvalet alışkanlıkları çok çeşitli olabiliyor. Dışkı da zaman zaman değişiklikler meydana geliyor. Normalin dışındaki görünümler insanları korkutabiliyor. Toplumun dışkı renkleri konusunda bilinçlenmesi gerekiyor. Dışkınızın anormal göründüğünü ve farklı renkte olduğunu düşünüyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 01-09-2022 16:37

Yeşil Sebzeler

Yeşil Sebzeler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yeşil Sebzeler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.