Yeşil Yapraklı Sebzeler Haberleri

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin 02-02-2024 15:02

Etten daha fazla protein içeren 7 yiyecek

Protein, vücudun sağlıklı bir şekilde çalışması için ihtiyaç duyduğu en temel besin ögelerindendir. Protein özellikle sporcuları diyetlerinde büyük önem taşıdığı için sık sık duyduğumuz besin ögesidir. Proteinin genellikle etten alınacağı düşünülür. Ancak bu eksik bilinen doğrulardandır. Et harici protein değeri çok yüksek gıdalar bulunmaktadır.

Haber 16-11-2022 09:28

Cinsel hayatınızı bitirmek istemiyorsanız bunlardan uzak durun! Testosteron seviyenizi zirveye taşıyacak yiyecekleri tercih edin

Cinsel sorunlar birçok nedene bağlı olarak gelişebiliyor. Toplumda sıklıkla görülen bu problemler konuşulmasa da ilişkilerin bozulmasına yol açabiliyor. Yediğimiz yiyecekler cinsel sağlığı doğrudan etkiliyor. Bazı yiyecekler var ki aktif bir seks hayatı için kesinlikle uzak durmanız gerekiyor. Zararları bilinmeden yenilen bu yiyecekler hem sizin hem de partnerinizin mutsuzluğuna neden olabilir. Ancak uzmanların önerdiği temel besinler ile cinselliğinizi zirveye taşımanız da mümkün.

Haber 04-10-2022 07:45

Yeşil Yapraklı Sebzeler

Yeşil Yapraklı Sebzeler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yeşil Yapraklı Sebzeler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.