Zeyno Karadagli Haberleri

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü... Yıl dönümü konserinde sahneye çıktı! Son hali görenleri şaşırttı

Usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın güzel kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirdi. Piyano sanatçısı olma yolunda olan Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-05-08 17:05:24

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno 17 yaşında! Kimisi annesine kimisi babasına benzetti!

Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. 56 yaşındaki Karadağlı'nın özel hayatı ve paylaşımları sosyal medyada çok merak ediliyor ve yakından takip ediliyor. Son olarak Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'la olan evliliğinden kızı Zeyno Karadağlı'nın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-02-17 14:44:41

Saçlarımız çabuk beyazlar diyerek açıkladı! Sitare Akbaş efsane isimle akraba çıktı

Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Akbaş, yaptığı açıklamada Müslüm Gürses'le akraba olduğunu söyledi.

Magazin 2024-02-16 10:02:07

Meltem Cumbul o dizi için Türkiye'ye geri dönmüştü... Dizi hakkında bomba iddia! Kadro kurulamayınca...

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 2024-01-31 13:01:41

'Çaylar' repliğiyle hafızalara kazındı! Çocuklar Duymasın'ı Çaycı Hüseyin'i yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç'in yer aldığı efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alpaslan Özmol şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:50

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu! Sitare Akbaş yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! İddialı dizide ortaya çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle hafızalarımıza kazınan Sitare Akbaş son dönemde değişimiyle sosyal medyanın gündeminde. Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Akbaş yeni dizisindeki imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 09-01-24 06:44

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü, kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalarımıza kazınan yakışıklı oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çeken Karadağlı şimdi de kızı Zeyno ile gündem oldu. Ünlü oyuncunun kızı duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-12-23 13:02

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 17-12-23 19:46

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu... Sitare Akbaş adeta bambaşka biri oldu! Cesur pozları olay...

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyicisi kitlesine sahip olan Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Sitare Akbaş son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 13-12-23 08:53

Uzun zamandır ortalarda yoktu Meltem Cumbul İstanbul'a geri döndü! Heyecanla beklenen o diziye girdi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Ünlü isim yıllar sonra İstanbul'a döndü ve heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 08-12-23 15:21

Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.

Magazin 05-12-23 11:02

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Güzelliğiyle mest etti

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla çok konuşulan Karadağlı bu defa kızıyla gündem oldu. Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'yu görenler hayran kaldı.

Magazin 26-09-23 08:42

Akasya Durağı'nın Zeyno'su iddialı pozlarıyla dikkat çekti! Son hali şaşırttı

Akasya Durağı’nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş bu rolüyle hafızalara kazındı. Güzelliği ile dikkat çeken Akbaş sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 12-09-23 09:29

Yeşilçam’ın usta ismi Enis Fosforoğlu’nun kızı bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Keloğlan, Herkesin Sevgilisi, Debeder, Zeyno ve Seven Unutmaz gibi bir çok filmde rol alan Yeşilçam'ın usta ismi Enis Fosforoğlu’nun kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı. 22 Haziran 2019'da Büyükada'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini kapatan Enis Fosforoğlu’nun kızının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-08-23 16:27

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş'ın son hali çok konuşuldu! Bakın kime benzetildi

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla sık sık gündem oluyor. Değişimiyle çok konuşulan ünlü oyuncunun son hali bakın kime benzetildi...

Magazin 20-07-23 14:21

Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Beton Oruçun'un doğum gününü kutladı! Annesini kaybeden oyuncuyu yalnız bırakmadı

Bir dönemin efsane dizilerinden Çocuklar Duymasın'da 'Gönül' karakterine Zeyno Günenç ve oğlu 'Beton Orçun' karakterine Alp Eren Khamis hayat veriyordu. Şimdilerde genç bir delikanlı olan Alp Eren Khamis'in 20. yaş doğum gününü dizideki annesi Zeyno Günenç kutladı. Annesini kaybeden Alp Eren Khamis'i yalnız bırakmadı. Yıllar sonra bir araya gelen ikilinin değişimi de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 15-07-23 11:52

Akasya Durağı'nın Zeyno'su son haliyle ağızları açık bıraktı! Dekolteli pozları nefes kesti

Akasya Durağı’nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş bu rolüyle hafızalara kazındı. Güzelliği ile nefes kesen Akbaş’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı. Ünlü isim dekolteli pozlarıyla mest etti.

Magazin 08-07-23 16:40

Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u Alp Eren Khamis son haliyle gündem oldu! ''Gerçekten beton gibi''

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Orçun' karakteriyle hafızaları kazınan Alp Eren Khamis son haliyle gündem oldu. Çocuk yıldızın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı. Ünlü ismin dizide annesi Gönül'e hayat veren Zeyno Günenç ile paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 23-06-23 16:10

Akasya Durağı'nın Zeyno'su dekolteli pozuyla büyüledi! Son hali olay

Fenomen haline gelen Akasya Durağı dizisi oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Dizide Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş da bu isimlerden biri. Güzelliği ile nefes kesen Akbaş ceketinin içerisine sütyen giyip poz verdi.

Magazin 14-05-23 13:21

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş adeta bambaşka biri! Cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı'ndaki Zeyno karakterinden, Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine geçiş yapan ünlü oyuncu Sitare Akbaş'ın değişimi görenleri şok ediyor. Başarılı oyuncu performansı ile göz dolduran Sitare Akbaş adeta bambaşka birine dönüşmüş.

Magazin 11-03-23 13:18

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Makbule Akbaş değişimiyle şaşırttı! Cesur pozlarına yorum yağdı

Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile akıllarda yer edinen güzel oyuncu Makbule Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisindeki iddialı tarzıyla uzun süre gündemden düşmemişti. Daha sonra Ramo ve Kırmızı Oda'da rol alan Sitare Akbaş, cesur Instagram paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 30-01-23 17:58

Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Günenç son haliyle ağızları açık bıraktı!

İlk bölümü 2002 yılında ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Gönül karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Zeyno Günenç yıllara meydan okuyor. 55 yaşındaki Zeyno Günenç'in son halini görenler ''Zaman senin için durmuş'' demeden edemedi.

Magazin 05-12-22 15:31

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Zeyno'su Ece Hakim'i siz bir de şimdi görün! 'Afet-i devran'

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği 'Zeyno Çakırbeyli' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Ece Hakim, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Harvard'ı kazanıp yurt dışına yerleşen ünlü oyuncu, son haliyle sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin 20-10-22 19:58

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin kızları Zeyno büyüdü! Duru güzelliği dillere destan

2002 yılında dünyaevine giren Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti, evlendikten 4 yıl sonra kızları Zeyno'yu kucaklarına almışlardı. Şimdilerde 16 yaşında olan Zeyno Karadağlı, duru güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 20-10-22 09:18

Zengo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Zengo filmi, sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliği ise Şahan Gökbakar'a ait. Oyuncu kadrosunda Yasemin Sakallıoğlu ve Dilşah Demir gibi isimlerin bulunduğu komedi filmi Zeyno, zaman zaman televizyon ekranlarında da yerini alıyor. Peki Zengo filmi nerede ve ne zaman çekildi? Zengo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 26-09-22 20:41

Zeyno Günenç'in acı günü! Aldığı haberle yıkıldı

'Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Günenç, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü oyuncu, babası Bilal Günenç'i kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim, yattığın yer incinmesin" dedi.

Magazin 27-06-22 15:27

Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç kimdir? Bilal Günenç ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç, magazin basınında yer alan haberlerin ardından günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Gönül karakteriyle bilinen Zeyno Günenç'in babası yaşamını yitirdi. Peki Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç kimdir? Bilal Günenç ölüm sebebi nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 27-06-22 12:20

Zeyno Karadağlı babası Tamer Karadağlı ile pozunu paylaştı! Değişimi olay oldu

Arzu Balkan ile evliliğinden bir kızı olan Tamer Karadağlı zaman zaman açıklamalarıyla gündeme geliyor. Çocuklar Duymasın dizisi ile yıldızı parlayan Tamer Karadağlı bu sefer kızının değişimiyle gündemde. 2006 yılında doğan Zeyno Karadağlı, Babalar Günü'nde bir paylaşım yaptı. Bebeklik pozunu paylaşan Zeyno'nun değişimi dikkat çekti.

Magazin 20-06-22 07:34

Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Günenç son haliyle şaşırttı! Adeta yıllara meydan okudu...

Başrollerini Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı'nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi konusu ve oyuncularıyla bir döneme damga vurdu. Dizide dominant teyze Gönül rolüne hayat veren Zeyno Günenç, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 09-06-22 20:25

Tamer Karadağlı ünlü oyuncuyla pozunu paylaştı! Kızı Zeyno'ya yoruma yağdı

Oyuncu Tamer Karadağlı, lise yıllarından bu yana arkadaş olduğu oyunculuktaki ilk partneri İpek Çeken ile buluşmasından pozlarını paylaştı. Ünlü ikiliye Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno da eşlik etti.

Magazin 05-06-22 15:35

Tamer Karadağlı kızı Zeyno'yu yere göre sığdıramadı

Tamer Karadağlı kızı Zeyno Karadağlı'yı anlattı. Tamer Karadağlı kızıyla ilgili konuşarak kızının ne kadar yetenekli olduğunu söyledi ve "Kızım Zeyno konservatuvarda piyano bölümünde okuyor, şu an 16 yaşında. Besteler yapıyor hatta bir kısa filmin müziğini yazıp besteledi" dedi.

Magazin 18-04-22 13:37

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı yemek zamlarına isyan etti! ''Dalga geçiyorlar''

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı, Hacettepe Üniversitesi'nin konservatuvar öğrencileri için hazırladığı yemek fiyat listesini paylaşarak sitem etti.

Magazin 08-02-22 14:27

Aziz dizisinin Mösyö Pierre'si Fırat Tanış gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı!

Son dönemlerde Aziz ve Kulüp dizilerindeki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Fırat Tanış, magazin basınından uzak bir hayat sürüyor. Fırat Tanış, kızı Zeyno ile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-02-22 16:29

Tamer Karadağlı'nın kızı annesi Arzu Balkan'ı paylaştı! Ünlü oyuncunun değişimi şaşırttı

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin kızları Zeyno Karadağlı, Instagram hesabından annesiyle pozunu paylaştı. Arzu Balkan'ın yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşırttı.

Magazin 04-01-22 09:47

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno paylaşımıyla beğeni topladı! Tıpkı annesi!

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı, Instagram hesabından paylaştığı pozuyla beğeni topladı.

Magazin 08-11-21 14:24

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Son halini gören şaşıp kalıyor

Efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü. Değişimiyle şoke eden Zeyno Karadağlı, şimdilerde güzeller güzeli bir genç kız oldu.

Magazin 27-09-21 10:52

Tamer Karadağlı’nın kızı Zeyno şov yaptı! Kendine hayran bıraktı

Oyuncu Tamer Karadağlı'nın 16 yaşındaki kızı Zeyno gittiği tatil yerinde yaptığı şovla kendine hayran bıraktı. Tamer Karadağlı kızının fotoğraflarını zaman zaman paylaşarak kızıyla gurur duyduğunu ifade ediyor.

Magazin 29-08-21 13:45

Benim Adım Melek’in Zümrüt’ü Zeyno Eracar Yargı dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Neriman rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Zeyno Eracar, yeni sezonun iddialı yapımlarından Yargı dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Magazin 10-08-21 15:50

Akasya Durağı'nın 'Zeyno'su Sitare Akbaş yeni aşkıyla gündemde! Adı Murat Dalkılıç'la anılıyor

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı belgelenen Sitare Akbaş merak konusu oldu. Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı 'Zeyno' karakteriyle tanınan genç kadın değişimiyle de dikkatleri çekiyor.

Magazin 10-08-21 11:37

Alev Alev dizisi 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de Cemre'ye büyük şok! Düş oğlumun yakasından

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Rüya ile Ömer'in evlenme kararını açıkladıkları Alev Alev'in yeni bölüm fragmanında ikiliyi yeniden bir arada gören Zeyno büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Çelebi'nin intihara teşebbüs etmesinin ardından haberi alan annesi büyük bir yıkım yaşarken, Seher Hanım bir kez daha Cemre ve Ozan'ın ilişkisine onay vermeyeceğini açık bir şekilde ifade ediyor.

Magazin 27-04-21 02:26

Çocuklar Duymasın'ın Orçun'u kocaman oldu! Zeyno Günenç müjdeyi verdi

Çocuklar Duymasın'da Selami'nin oğlu olan çocuk oyuncu Alp Eren Khamis şimdilerde kocaman bir delikanlı oldu. Genç oyuncuyla ilgili müjdeyi ise dizideki annesi verdi.

Magazin 16-04-21 10:40

Alev Alev dizisi 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Alev Alev'de Çelebi'nin yeni planı!

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 23. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İskender'in itirafıyla Çiçek'in büyük bir şaşkınlık yaşadığı tanıtımda Ömer ile Zeyno arasında geçen konuşma dikkat çekiyor. Çelebi'nin, babasının katilinin cezasını bulması için Rüya'ya yardım edeceğini söylemesi, akıllara "Çelebi'nin yeni planı ne?" sorusunu getiriyor. Bülent'in ölümü yüzünden gergin olan Çiçek ise polislerin eve gelişiyle şoke oluyor.

Magazin 12-04-21 21:56

Alev Alev dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Rüya ve Zeyno arasında gerilim yükseliyor

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev, her Perşembe yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Cemre ve Ozan arasındaki duygular canlanmaya başlamıştı. Peki Alev Alev'in yeni bölümünde ne olacak? İşte Alev Alev yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 18-03-21 16:19

Alev Alev 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Rüya ve Zeynep arasında gergin anlar! Alev Alev yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in 19. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Rüya ve Zeyno arasında gerilim dolu dakikaların yaşandığı tanıtımda Çiçek, İskender ve Atlas'ın keyifli anları yürekleri ısıtıyor. Çiçek'in İskender hakkında söylediği olumlu sözler Rüya'nın tepkisine neden olurken, Çelebi ve Cemre'nin dışarıya karşı her şey yolundaymış gibi rol yapması dikkat çekiyor. Ozan'ın bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu olurken, Cemre ile konuşması heyecanı giderek yükseltiyor.

Magazin 16-03-21 20:38

Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Günenç sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran "Çocuklar Duymasın" dizisinde 'Gönül' karakterine hayat veren oyuncu Zeyno Günenç yıllar öncesinden çekilmiş bir karesini paylaştı.

Magazin 29-01-21 17:21

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş'ın son hali olay oldu

Akasya Durağı’ndaki Zeyno karakterinden FOX TV'de yayımlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine geçiş yapan ünlü oyuncu Sitare Akbaş'ın değişimi görenleri şoke etti.

Magazin 11-01-21 15:32

Benim Adım Melek dizisinin kadrosuna hangi ünlü oyuncu dahil oldu?

TRT 1'de her çarşamba akşamı yayınlanan ve başrollerinde Kutsi; Nehir Erdoğan; Kaan Çakır; Mehmet Çevik; Kadim Yaşar; Zeyno Eracar; Şerif Sezer; Birsen Dürülü; Nizam Namidar ve Burçin Birben gibi isimlerin yer aldığı "Benim Adım Melek" dizisine yeni bir isim katıldı.

Magazin 09-12-20 15:52

Bellona Kayseri deplasmanda kaybetti

Bellona Kayseri Basketbol takımı deplasmanda Botaş’a mağlup oldu.Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele veren Bellona Kayseri Basketbol takımı, Ankara’da oynadığı BOTAŞ maçından 79-60 mağlup ayrıldı.Salon: Ankara DSİ SporHakemler: Ahmet Tatlıcı, Tunçtan Durmuşcan, Sedef Yarıcı,BOTAŞspor: Williams xxx 21, Zeyno Işıl Şeren x, Zeynep Budak x, Büşra Akbaş xxx 12, Erdenay Topçu x 5, Bahar Çağlar xx 4, Hatice Pelin Gülçelik x 3, Sehernaz Çidal xx 7, Işılay Eğin x 2, Marina Bas xxx 25, Aysude Yıldıztekin xBellona Kayseri Basketbol: Sevgi Tonguç x 2, Zeynep Öykü Kalbisağde x 2, Melis Gülcan x 4, Ayşegül Günay Aladağ xx 8, Gülse Uğur x 2, Mikiah Harrigan xxx 17, Kalani Brown x 5, Jacki Gemelos xx 11, Esra Ural Topuz x, Tyasha Harris xx 9Periyotlar: 1.Periyot: 24-12 (Botaş lehine) 2.Periyot: 14-16 (Bellona Kayseri lehine) 3.Periyot: 21-13 (Botaş lehine) 4.Periyot: 20-19 (Botaş lehine)Devre: 38-28 (Botaş lehine)

Yurthaber 07-12-20 09:09

Tamer Karadağlı Didem Ceran'ı kızıyla tanıştırdı!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriye tanınan Tamer Karadağlı yeni sevgilisi Didem Ceran'ı kızı Zeyno ile tanıştırdı. Didem Ceran'ın kim olduğu merak konusu oldu.

Magazin 11-08-20 09:54