MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keremcem ile Ezgi Asaroğlu'nun ayrılığı gündemde

Tükenmişlik sendromuna yakalandığını açıklayarak rol aldığı O Hayat Benim dizisinden ayrılan Ezgi Asaroğlu ile Keremcem'in ayrıldığı konuşuluyor. Önceki gün Bodrum Gümüşlük'te görüntülenen Keremcem'in ayrılık sorularını yanıtsız bırakması ise iddiaları kuvvetlendirdi.

O Hayat Benim dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Keremcem ile Ezgi Asaroğlu'nun arasında şu sıralar soğuk rüzgarlar esiyor. Önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Karafaki adlı restoranda yemek yiyen ünlü oyuncu sevgilisi Asaroğlu ile ayrıldığı yönündeki haberlere de yanıt verdi:
"Bu konuda konuşmak istemiyorum. Konuşmak istemiyorum diye de 'ayrıldılar' demek doğru olmaz. İlişkimi konuşmam" dedi.

Başrolde Keremcem ile beraber rol aldıkları O Hayat Benim dizisinin sezon finali yapmasının ardından 'Bahar' karakterine hayat veren Ezgi Asaroğlu, tükenmişlik sendromuna yakalanarak bir süre oyunculuk yapmayacağını açıklamıştı.

Asaroğlu'nun aslında bu krizi yaşamasının en büyük sebebinin sevgilisi Keremcem ile arasının açık olmasından dolayı olduğu gösteriliyor.

Peki sıkça duyduğumuz bu 'Tükenmişlik sendromu' nedir, ne anlama geliyor?
Çalışan veya özel hayatında istediği mutluluğu yakalayamayan kişilerin büyük çoğunluğunda görülen tükenmişlik sendromu, günlük hayatı etkileyebilecek yoğunlukta yaşanabiliyor. İş, aile veya sosyal hayatta önemli eksiklikler yaratan bu durum hakkında Uzman Psikolog Alanur Özalp açıkladı.

Özalp; tükenmişlik sendromu hakkında şunları söyledi: "Bu sendrom başarılı kişilerin yaşamlarında onları zorlayan, sıkıntıya sokan olaylar sonucunda yaşadıkları bir nevi depresyon tablosu olarak adlandırabileceğimiz bir dizi semptomdan oluşan bir tablodur. Yorgunluk, isteksizlik, iştahsızlık, uykusuzluk gibi fiziksel şikayetlerin de eşlik ettiği bir durumdur. Kabuslar, ruhsal çöküntü, mutsuzluk, başarısızlık, korkular da bu tabloda yer alır. Tükenmişlik sendromu öncelikle sanatçılarda, yazarlarda ve iş adamlarında görülür. CEO düzeyinde çalışan kişilerde daha sık görüldüğünü söyleyebiliriz. İntihara kadar götürebilir. Bu şikayetlerin farkına erken varmak ve tedaviyi derhal devreye sokmak önemlidir. Tedavi olarak psikolojik terapi önerilmektedir. Psikolog desteği gereklidir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler