MAGAZİN

Kapat

Ebru Şancı otel odasında yaşadıklarını anlattı! Kocası Alpaslan Öztürk'ten 'şort' sorusu

İçerik devam ediyor

Eski manken Ebru Şancı ile futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ün sosyal medya paylaşımları zaman zaman gündeme geliyor. Kocasına dair komik anları sık sık paylaşan Ebru Şancı otel odasında yaşadıklarını anlatarak yine gündem oldu.

Kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, zaman zaman eşiyle eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşıyor.

Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocuğu olan çiftten Şancı'nın paylaşımları takipçilerinin güldürüyor.

Geçtiğimiz günlerde eşinin evlilik yıl dönümü için kendisini seyyar bir pilavcıya götürmesini paylaşan Ebru Şancı "9. evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Kocacığım harika bir seçim, tam bir gurmesin" demişti.

Ebru Şancı otel odasında yaşadıklarını anlattı! Kocası Alpaslan Öztürk ten  şort  sorusu 1

"KOCACIM PES"

Ebru Şancı bu sefer de yurt dışında kaldığı bir otelde yaşadıklarını anlattı. Şancı konuşmasında şunları söyledi:

Ebru Şancı otel odasında yaşadıklarını anlattı! Kocası Alpaslan Öztürk ten  şort  sorusu 2

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

"İsviçreli bilim adamlarının bizim Türk erkeklerini incelemesi lazım. Hiçbirinin sağlıklı düşünebildiğine inanmıyorum. Otel odamda uzanmışım film izliyorum, bir anda alarm çaldı. Can havliyle koridora fırladım, bir anda kendimi otelin koridoruna attım. Alpaslan'ı aradım hemen dedim alarm çalıyor herkes koridorda anlamıyorum... Normal bir koca ne der 'dikkat et', 'çık oradan' der, böyle bir durdu ve ne dedi: Koridora şortla mı çıktın? Hasta... Ben can havliyle kendimi dışarı atmışım şortla mı çıktın dışarı dedi. Kocacım pes!"

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat