Çirkin Haberleri

'Çirkinler' çetesi çökertildi! 'Ece Ronay' detayı dikkat çekti

İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ çetesi, Mahzen-2 operasyonuyla çökertildi. Operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı. Çirkinler'e yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar da ortaya çıktı. Şüphelilerin sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e ait işyerini kurşunlayan kişiler olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 01-03-2024 16:59

Julia Medeiros, Kylie Jenner'a benzediği için erkeklerin korktuğunu açıkladı! Reddedilmekten korkuyorlar

Sosyal medya fenomeni Julia Medeiros, Kylie Jenner'a olan benzerliğiyle tanınıyor. Julia, yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. Son yaptığı açıklamada etrafındaki erkeklerin yanında gerildiğini paylaşarak erkeklerin kendisinden korkmasının nedenini açıkladı.

Kadin 05-06-2023 10:30

Cameron Diaz'ın zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan doğal güzellik sırları! Yüzümü asla yıkamam

Başarılı oyuncu ve model Cameron Diaz, 50 yaşında olmasına rağmen çok daha genç ve dinç gözüküyor. Hayranları güzel oyuncunun cilt bakımında uyguladığı uygulamaları merak ediyor. Kadınlara dayatılan genç kalma baskısı ve zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan yöntemleri hakkında konuşan Diaz'ın yüz yıkamama itirafı birçok kişiyi şaşırttı.

Kadin 23-05-2023 09:11

Estetiğin gücüyle bambaşka biri oldu! O kadar çirkindim ki...

Estetikle ufak değişimler yapılabildiği gibi tüm görüntüyü değiştirmek de mümkün olabiliyor. Sosyal medyayla birlikte artan güzellik standartları nedeniyle estetiğe olan talep giderek artıyor. Estetikle tüm görünümünü değiştirdiğini paylaşan Mia Dio, yayınladığı videoda eski haliyle yeni halini karşılaştırdı.

Kadin 22-05-2023 15:56

Çirkin

Çirkin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çirkin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karısına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Para için birlikteler iddialarına cevap verdi

Güzellik algıları nedeniyle birçok çift toplum tarafından olumsuz yorumlar ve bakışlar alıyor. Genellikle kadınlara dayatılan bu baskılar erkeklere de olumsuz durumlar yaşatabiliyor. TikTok'ta çekici karısına göre çirkin olduğunu ve karısının onunla parası için birlikte olduğunu söyleyenlere cevap veren adam, toplumdaki ön yargıları yıktı.

Kadin 12-04-2023 10:33

Farkında olmadan çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlık! İnsanları anında uzaklaştırıyor

Mutlu, bakımlı hissetmek ve karşımızdaki kişiyi etkilemek için görünüşümüze oldukça dikkat ediyoruz. Ancak dış görünüşümüze ne kadar dikkat edersek edelim farkında olmadan yaptığımız bazı davranışlar anında çirkinleşmemize neden oluyor. Uzmanlar çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlığı paylaştı.

Kadin 01-03-2023 13:53

Stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı! Kullanımı giderek artıyor...

Her sene ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da kolayca benimsenip uygulanmaya başlanıyor. Bazı trendler görünümdense işlevsel özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak hayatımızı kolaylaştıran bazı ürünler kötü görünümlere sebep olabiliyor. Bir stilist son 8 yılın en çirkin moda trendini açıkladı.

Kadin 26-02-2023 13:34

Kocasına göre çirkin olduğunu söylüyorlar! Güzel olmamakla suçlanan kadın önyargıları yıkıyor

Güzellik kavramı estetiğe bakış açısının geliştiği ilk zamanlardan beri hayatımızda var olan bir konu olsa da sosyal medyanın etkin kullanımı kadınlar üzerindeki güzellik baskını artırıyor. Sosyal medyada paylaşılan gönderilere yapılan kötü yorumlar çok sayıda psikolojik ve sosyal soruna neden oluyor. Kocasının yanında çirkin olduğu düşünülen bir kadın internette yaşadıklarını anlatıyor.

Kadin 08-01-2023 17:04