Uygunsuz Park Haberleri

Sosyal medya aksaklığı! Yanlışlıkla annesine uygunsuz görüntülerini gönderdi...İlişkimi renklendirmek istemiştim

Kanadalı bir TikTok kullanıcısı, yanlışlıkla kendi annesine eşine göndermeyi planladığı müstehcen pozlarını gönderdiğini söyledi. Sosyal medyada Kara Tohin kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadının son derece utandığını söyleyerek açıkladığı talihsizlik kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu.

Trend 2024-05-03 10:07:11

İlkokulda skandal! 11 yaşındaki öğrencisiyle yasak ilişkisi ifşa edildi... Anne müstehcen mesajlarla gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin bölgesindeki bir ilkokulda görev yapan 24 yaşındaki Madison Bergmann isimli öğretmenin 11 yaşındaki öğrencisiyle uygunsuz ilişkisi ifşa edildi. Olay öğrencinin annesinin oğlunun öğretmenle telefonda konuştuğunu duymasıyla ortaya çıktı. Bergmann görevinden uzaklaştırılarak tutuklandı.

Trend 2024-05-03 08:21:32

Fren yerine gaza bastı, otomobille kahvehaneye daldı! Çok sayıda yaralı var! Önüne geleni süpürdü

Adana’da ehliyetsiz sürücü, park etmek istediği aracının fren pedalı yerine gaz pedalına basınca kahvehaneye girdi. Feci kazada kahvehanenin önünde ve içeride oturan 5 kişi yaralandı. Yaralılarından birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Bir görgü şahidi ise yaşanan olayı "Kahvehanenin dışında önüne geleni süpürdü. İlk başta kendimize gelemedik, suikast gibi bir şey olduğunu düşündük. İnsanlar panik içinde kaldı" ifadeleriyle anlattı.

Haber 2024-05-02 20:48:06

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 2024-05-02 09:44:14

Bandırma’da motosiklet hırsızları tutuklandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 100. Yıl Mahallesi’nde yaşanan olayda, S.K. isimli vatandaş akşam saatlerinde park ettiği yerde motosikletini bulamayınca durumu polise bildirdi.

Yurthaber 02-05-24 07:48

Pendik'te park halindeki tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Pendik'te, park halindeki tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 07:38

Nuri Şahin'in ekibi Dortmund, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Paris Saint-Germain'i 1-0 mağlup ederek finale göz kırptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Borussia Dortmund evinde Paris Saint-Germain'i konuk etti. Hafta içinde Fransa'da şampiyonluğunu ilan eden PSG, moralli bir şekilde Signal Iduna Park deplasmanına çıktı. Temponun bir an bile düşmediği bu zorlu maçı Dortmund 1-0 kazanarak avantajı cebine koydu.

Spor 01-05-24 23:56

Diyarbakır’da 200 bin çiçek toprakla buluşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kendi tesislerinde zinya, petunya ve kadife türlerinde yetiştirdiği toplam 200 bin yazlık mevsimlik çiçeği kentin park, yeşil alan, kavşak ve refüjlerde değerlendirecek.

Yurthaber 30-04-24 14:47

Bilecik'te 8 araca ve iş yerine çarpan çekicinin sürücüsü gözaltına alındı

Bilecik'te yol kenarında park halindeki 8 araca ve iş yerine zarar veren çekicinin sürücüsü hakkında, yasal işlem yapıldı.

Yurthaber 30-04-24 13:35

Arkasına park eden araç yüzünden çıkamadı! Öfkeden deliye dönen sürücü önce yumurta attı sonra bilerek çarptı

Ankara'da bir marketin otoparkında kaydedilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Arabasının arkasına park eden araç yüzünden çıkamayan kadın sürücü adeta öfkeden deliye döndü. Marketten satın aldığı yumurtaları park halinde araca fırlatan daha sonrasında ise kendi arabasına binerek geri geri gelerek araca bilerek çarptı.

Trend 30-04-24 11:26

Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı

Sarıyer’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil önce doğal gaz kutusuna çarptı, daha sonra park halindeki servis minibüsüne çarparak yan yattı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 30-04-24 08:11

'Uygunsuz mekana gitmiş, masasında kadınlar...' diyerek Nihat Hatipoğlu'ndan akıl istedi! Dedektiflik yapar gibi...

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu izleyicilerden gelen sorulara yanıt vermeye devam ediyor. Programda arada gelen ilginç sorular ise dikkat çekmeyi başarıyor. Programa bağlanan bir izleyici ünlü ilahiyatçıya, "Eşim yalan söyleyerek uygunsuz mekana gitmiş ve bana 'seni boşuyorum' dedi. Boşanmış olur muyuz?" diye sordu. Hatipoğlu'nun verdiği yanıt gündem oldu.

Magazin 29-04-24 10:45

Aynı eğlence merkezinde arka arkaya silahlı saldırı: 2 günde 2 yaralı

Bursa’da Podyum Park Eğlence Merkezi’nde çıkan silahlı kavgada güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki genç bacağından vuruldu.

Yurthaber 29-04-24 08:14

'2 dakika sonra görüşeceğiz' sözünün ardından ortalık karıştı! Korunmak için kendini markete kilitledi: Bir baktım arkama kıyametler kopuyor

Eyüpsultan'da hatalı park nedeniyle çıkan tartışmada kadınların da olduğu bir grup minibüs şoförü Halil İbrahim Odabaşı'na sopa ve bıçakla saldırmaya çalıştı. Odabaşı, saldırganlardan korumak için bir markete saklanınca öfkeli grup sinirini minibüsten aldı. Minibüsü parçalanan Odabaşı, olayı, "Bana hakaretler etmeye başlayınca bende evine gitmesini istedim. O bir hızla gitti giderken, '2 dakika sonra görüşeceğiz' dedi. İki üç dakika sonra bir baktım arkama kıyametler kopuyor" diyerek anlattı.

Haber 28-04-24 18:06

Lise mezuniyetindeki 'drag queen' performansı tepkilere neden oldu! Veliler resmen ayaklanıp duruma isyan etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Mexico bölgesindeki bir lise mezuniyetinde kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu. Son sınıfların balosundaki 'drag queen' performansı velilere adeta isyan ettirdi. Veliler ebeveynlerin gösteri konusunda uyarılmadığını söyleyerek çocukları için dans performansını uygunsuz bulunduğunu dile getirdi.

Trend 26-04-24 15:22

Derince yaza hazırlanıyor

Derince’de havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde yürütülen bakım, onarım ve temizlik çalışmaları sıklaştırıldı.

Yurthaber 26-04-24 10:06

SON DAKİKA| Şişli'de yol çöktü, araçlar içine düştü

Son dakika haberi: Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü. Ekipler, araçları kurtarmak için çalışma başlatırken, olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Haber 25-04-24 17:10

Kayseri'de park halindeki otomobil yandı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde park halindeki araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 25-04-24 15:06

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 25-04-24 09:32

Dokuma Park, 23 Nisan’da çocuklarla şenlendi

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalyalı çocukları birbirinden renkli etkinliklerle buluşturdu.

Yurthaber 24-04-24 14:42

Aracını park etti, bir süre sonra başına gelen olayla sarsıldı! Bu durumu daha önce de yaşadık

Tokat'ta yaşayan bir kişi, evinin bahçesine park ettiği aracında yaşadığı olayla sarsıldı! Aktarılan bilgiye göre Emre Kanbulat isimli 37 yaşındaki vatandaş, aracını evinin bahçesine park etti ve bir süre sonra aracına gelen Kanbulat hayatının şokunu yaşadı... Kanbulat duruma isyan ederken, "Bu durumu daha önce de yaşadık" ifadesini kullandı. İşte dikkat çeken olayın detayları...

Haber 21-04-24 15:39

Park halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp metrelerce savurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kullandığı otomobille park halindeki motosiklete çarparak üzerinde oturan 16 yaşındaki gencin yaralanmasına neden olan araç sürücüsü 2,95 promil alkollü çıktı. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazanın ardından alkollü sürücüye 6 bin 439 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 ay el konuldu.

Haber 20-04-24 11:37

Üsküdar’da öğrencileri taşıyan servis kaza yaptı

Üsküdar’da öğrencileri taşıyan servis yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı.

Yurthaber 19-04-24 14:12

Spor salonundaki uygunsuz antremanı sosyal medyada gündme olmuştu! Spor eğitmeni sert çıktı... Çizgiyi aştın

Spor eğitmeni ve fitness fenomeni olan Joey Swoll, sosyal medyada viral olan bir antrenmanı eleştirdi. 'Your Fav Gym Villainess' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının spor salonundaki videosunu eleştiren Swoll hareketin uygunsuz olduğunu ve kesinlikle başka kişiler tarafından denenmesi gerektiğini söyleyerek, "Çizgiyi aştın" dedi.

Trend 19-04-24 13:30

Duşa telefonla girdi, hayatı karardı! Uygunsuz fotoğrafı ona çok pahalıya patladı: Gitti bütün her şeyim

26 yaşındaki genç sosyal medyada bir kadınla tanıştı ve iddiasına göre ona yolladığı bazı özel fotoğraflar başına büyük dertler açtı. Tehdit edildiğini iddia eden Muhammed Yiğit sözde sevgilisine ve sahte avukatına 367 bin lirasını kaptırdı.

Haber 19-04-24 07:14

Maltepe'de restoranda çıkan yangın söndürüldü

Maltepe'de bir restoranda başladıktan sonra 3 katlı binaya ve park halindeki otomobile sirayet eden yangın söndürüldü.

Yurthaber 18-04-24 08:21

Büyükçekmece'de park halindeki 3 otomobil yandı

Büyükçekmece'de park halindeki 3 otomobil, yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 17-04-24 13:59

Motosikletli 2 şüpheli park halindeki araçları kurşunlayarak kaçtı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde motosikletle seyir halinde olan 2 şüpheli, 2 aracı kurşunlayarak olay yerinden kaçtı.

Yurthaber 17-04-24 13:54

Park halindeki tırı yaktılar, o anları kameraya çektiler

Antalya’nın Manavgat ilçesinde park halindeyken yanan tırın kundaklama sonucu yandığı belirlendi.

Yurthaber 17-04-24 10:07

Mersin'de park halindeki 20 aracın lastikleri kesildi

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, bir kişinin park halindeki 20 aracın lastiklerini kesici aletle patlatması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 16-04-24 15:27

Hatay'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 2 araca çarptı, sürücü kaza yerini terk etti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan otomobil park halindeki iki araca çarparak devrildi, sürücüsü kaza yerini terk etti.

Yurthaber 16-04-24 07:45

Alev alev yanan traktör demir yığınına döndü

Karaman’da park halindeki traktör alev alev yanarak demir yığınına döndü.

Yurthaber 15-04-24 10:11

Kırıkkale'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Kırıkkale'de otomobilin yaya ve park halindeki dorseye çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, biri ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-04-24 10:09

Erzurum'da trafoya çarptıktan sonra devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Erzurum'da trafoya çarptıktan sonra devrilerek, park halindeki otomobil ve hafif ticari araca çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-04-24 08:26

Ozan Tufan'dan müthiş gol! Hull City uçuşa geçti

Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City, İngiltere Championship mücadelesinde Queens Park Rangers'ı 3-0 mağlup etti.

Spor 13-04-24 20:08

Öğretmen ve öğrencisinin uygunsuz ilişkisini 'aşk mektupları' ele verdi! Yatak odasının çekmecesinden çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletindeki bir lisede atletizm antrenörlüğü yapan 23 yaşındkai Alyssa Todd ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir öğrencisinin uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edildi. Todd'un eşinin yatak odasının çekmecesinde aşk mektuplarını bulması üzerine yasak ilişkinin detayları ortaya çıktı.

Trend 04-04-24 08:24

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25

Kıyafeti çocuk tema parkı için uygunsuz bulunca tepkilerin odağına yerleşti! Sosyal medyadan eleştiriler gecikmedi

35 yaşındaki Brezilyalı model Janaina Prazeres, kısa bir süre önce ismi belirtilmeyen bir Disney eğlence parkını ziyaret etti ve kıyafet seçimi nedeniyle sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Instagram'da 60 binden fazla takipçisi bulunan Prazeres çocuklar ziyaretçi sayısının fazla olduğu tema parkındaki seçimleri nedeniyle sosyal medyadan da tepki çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise kıyafetin uygun olduğunu söyledi.

Trend 02-04-24 15:30

Kayseri'de freni boşalan kamyon 10 araç ve 4 iş yerine çarparak durabildi

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde park halindeyken freni boşalan kamyon, 10 araca ve 4 iş yerine zarar verdi.

Yurthaber 02-04-24 14:47

Sakarya’da araçlar çamurla kaplandı

Kuzey Afrika’dan gelen toz taşınımı ile birlikte yağan yağmur Sakarya’da park halindeki araçların üzerini çamur olarak kapladı.

Yurthaber 29-03-24 12:25

Adana’da şaşkına çeviren olay! Sevgililer kamyoneti böyle çaldı

Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.

Haber 29-03-24 11:12

Şehrin merkezindeki tarihi bölge otoparka döndü

Kırşehir’de farklı efsanelere konu olan Kalehöyük, otomobiline park yeri bulamayanların adresi haline geldi.

Yurthaber 28-03-24 12:05

Memleket Partisi belediye başkan adayının aracına silahlı saldırı

Mersin'de Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye başkan adayı Ozan Bozdoğan'ın seçim çalışmalarında kullandığı park halindeki minibüse pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, parti genel merkezinden yapılan açıklamada, “Bu kurşunlar yalnızca Memleket Partisi'ne ve adayımıza değil, demokrasimize ve Tarsus halkının iradesine karşı sıkılmıştır” denildi.

Haber 27-03-24 23:47

Rize'de dalgaların sürüklediği taşlar, park ve sosyal tesislere zarar verdi

Rize'de dalgaların kıyıya sürüklediği taşlar, sahil kesimindeki park ve sosyal tesislere zarar verdi.

Yurthaber 27-03-24 12:31

Burdur’da otomobile çarpıp sürüklenen motosikletli genç ağır yaralandı

Burdur’da cadde üzerinde süratli bir şekilde seyrederken park halinde bulunduğu yerden yola çıkmak için hareket eden otomobile çarpıp savrulan ehliyetsiz motosikletli ağır yaralandı.

Yurthaber 27-03-24 07:59

Fabrika gibi okulun iki aylık cirosu 11 milyon lira

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler, okullara sıra, masa ve dolap, il genelindeki park ve bahçelere de oturma bankı, çardak, kameriye, çöp kovası üreterek hem mesleki tecrübe kazandı hem de lisenin gelirini artırdı.

Yurthaber 26-03-24 11:17

Gruba gelen hırsız var mesajını önemsemeyince aracı soyuldu

Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı.

Yurthaber 25-03-24 10:29

Günnücek Sığla Ormanı, Cumartesi günleri de ziyaret edilebilecek

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Marmaris Milli Park Müdürlüğü Günnücek Sığla Ormanı bu Cumartesi’den itibaren günübirlik ziyarete açılacak.

Yurthaber 22-03-24 15:10

İzmir'de silahla öldürülen kişi, park halindeki bir otomobilin bagajında bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde, silahla öldürülen kişinin cenazesi, bir gün sonra yapılan ihbar üzerine park halindeki otomobilin bagajında bulundu.

Yurthaber 22-03-24 07:57