MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Eczacıbaşı, Ayşe Arman'a konuk oldu...

Bu yıl 15.si düzenlenen Marka Konferası'nın 'Tasarım Kenti İstanbul' isimli oturumda gazeteci Ayşe Arman'ın konuğu ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı oldu.

Lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından 15 yıldır aralıksız gerçekleştirilen ve 13 yıldır Yapı Kredi World Ana Sponsorluğu'nda düzenlenen MARKA Konferansı ilk gününde hem medyanın hem de katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yeni yaşına özel içeriği ile iş dünyasına ışık tutan sıradışı konferans MARKA 2014, birinci gününde markalara vizyon kattı.

Rock yıldızı ve güçlü müzisyen Demir Demirkan'ın MARKA Konferasları'nın 15. yılına özel olarak söz ve bestesini yazdığı "Hazırsan Gel" şarkısı tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

MARKA Konferansları'nın 15. yılı için özel hazırlanan video, konferans tarihine ışık tutarken katılımcıların beğenisini topladı.

Türkiye'nin teknik ve sahne alanında lider birçok firmasını bir araya getiren konferans, özel tasarımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Marka filozofu, seri girişimci provokatif isyancı, eğlence kaynağı akıl ve sağ duyu insanı BJ Cunningham, 15 yıldır olduğu gibi bu yıl da MARKA Konferansı moderatörü olarak yerini aldı.

MARKA 2014, konuklarına saksafon sanatçısı Boris Kloek'in muhteşem performansıyla merhaba dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler