MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 yazı bize hangi oyuncuları hediye etmişti?

Her yıl yaz ekranı ile beraber yeni adlar ve yeni konular televizyon ekranlarından evimizin salonuna eklenir. Bazısı yalnızca yaz ekranının bir parçası olmakla kalmaz yeni sezonda ve hatta bir sonraki sezonda da performaslarıyla göz doldururlar.

Peki son yapımlardan sonda adını sıkça duyduğumuz isimler hangileri?

TOLGA SARITAŞ

Tolga Sarıtaş'ın ekran kariyeri saymakla bitmez. Sinema filmleri ve rol aldığı televizyon dizilerine baktığımızda Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika, Benim Adım Gültepe gibi işlerde kendisine hayran bıraktı. Ancak Tolga Sarıtaş'ın asıl çıkışı geçtiğimiz yaz evlerimize konuk olan Güneşin Kızları dizisi Ali ile oldu. Her bölümde artan performansı ve yetenekleri ile hayranlarını her geçen gün artırdı. Dolayısıyla parlak bir kariyere de göz kırptı.

HANDE ERÇEL

Daha önce küçük rollerde seyrettiğimiz ve adım adım yükselen Hande Erçel, geçtiğimiz yaz oynadığı Güneşin Kızları dizisinde Selin ile ilk başrol deneyimini yaşadı. Selin karakterine hayat verdiği ve Güneşin Kızları ile birlikte oyunculuk basamaklarını adım adım tırmanan, kendisini kanıtlayan Hande Erçel'in sayısız bir hayran kitlesi de oluştu. Yeni yapımlarla da adını sıkça duyacağımız Hande Erçel, doğru adımlarıla ilelediği sürece yıllar boyunca gündemden düşmeyecektir.

ELÇİN SANGU

Birçok yapımda seyrettiğimiz farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken çeken Elçin Sangu, en büyük performansını geçtiğimiz yaz ekranlara gelen ve halen yayın hayatına devam eden Kiralık Aşk ile yaşadı. İlk günden bu yana gündemden düşmeyen ve her geçen gün bir adım daha yukarı çıkan Elçin Sangu, daha uzun yıllar adından söz ettirecek gibi duruyor. On parmağında on marifet olması da cabası!

BARIŞ ARDUÇ

Yer aldığı önceki projelerinde bir şekilde isminden sıkça söz ettiren Barış Arduç için en iyi başarı Ömer İplikçi rolüyle oynadığı Kiralık Aşk oldu. Ömer İplikçi'nin çok sevilmesi Barış Arduç'un ivmesini her geçen gün daha da yükseltti. Üstelik kadınların beğenisini kazanarak, onların gönlünde yer etmeyi de başararak... Bundan sonra da, uzun yıllar boyunca gündemden kolay kolay düşmeyeceğe benziyor.

BURAK DENİZ

Filmografisine göz attığımızda yer aldığı birbirinden başarılı projelerle dikkat çeken Burak Deniz, Medcezir dizisinde yer aldığı günlerde adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Asıl hayran kitlesini ise geçtiğimiz yaz ekranlara gelen ancak reytinglerde istenilen başarıyı göstermeyerek erken final yapan Tatlı Küçük Yalancılar ile yakaladı. Başarı oyunculuğuyla ile kendisine her projesinde hayran bırakan Burak Deniz, şimdilerde Aşk Laftan Anlamaz ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Adından daha çok söz edeceğiz başarıya imza attığı yapımlardan anlıyoruz...

BURCU ÖZBERK

Burcu Özberk'i ilk defa Muhteşem Yüzyıl'ın Huricihan Sultan'ı olarak seyrettik ancak o da Burcu Özberk olarak yükselişini geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanmaya başlayan Güneşin Kızları ile yaşadı. Bu çıkışı ile hayran kitlesini arttıran güzel oyuncu şimdilerde yeni bir yapım ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

HAZAR MOTAN

Ekran yolculuğuna küçük yaşlarda başlayan ama adını geçtiğimiz yaz yayınlanan ve gelecek sezon da devam edecek olan Kırgın Çiçekler ile tanıdığıma fırsatı yakaladığız Hazar Motan, şüphesiz ki ekranın en genç yeteneklerinden bir.Göz dolduran yeteneği ve Cemre karakteri ile yakaladığı ivme ise takdir edilmeye değer. Kırgın Çiçekler sonrasıda da adını daha fazla duyacağız...


Vitrin


En Çok Aranan Haberler