MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne son bölüm izle: 29. Bölümde Zeynep ve çocuklar tehlikede!

Anne son bölümünde, Zeynep kaçırıldı ve Turna'nın da hayatı tehlikede. Cengiz Zeynep'i öldürecek mi? Cengiz'in Sinan ve Zeynep' karşı planlarında değişiklik mi oluyor? Son bölümle beraber Cengiz - Sinan ortaklığı da gündemde. Anne dizisi son bölümü ve son bölüm incelemesi haberimizde

Anne dizisinin son bölümüyle beraber Cengiz - Sinan ortaklığı gündeme gelmeye başladı. Cengiz, işine karşı engel olarak gördüğü Sinan'a tehdit olarak Zeynep'in hayatını tehlikeye attı. Zeynep'in bu konuda ilk başta dirençli olduğunu görsek de; Cengiz'in söyledikleri sonradan kafasını karıştırdı. Bununla birlikte henüz Turna'nın akibeti de belli değil. En son yayınlanan yeni bölüm fragmanında Turna'nın da kaçırılmayla karşı karşı olduğu gösteriliyordu.

Turna'nın, son bölümde kaçırılıp kaçırılmayacağı tam olarak belli değil ama tüm olayların arkasında Cengiz'in olduğunun farkında. Cahide'lere giderek Cengiz'i ihbar etse de bizzat annesinin peşine düşmeye hazırlanıyor. Bahsedilen, Turna'nın kaçırılması büyük biri ihtimalle yeni bölümde bu şekilde şekillenecek.

Anne son bölümde Sinan, Cengiz arasında neler yaşandı?


Son bölümde Sinan ile Cengiz çok fazla yüz yüze gelmediler. Yeni bölümlerde etkilerini görebileceğimiz olası Sinan - Cengiz karşılaşmasının sonucunda iki ihtimal var, onlar da Sinan ve Cengiz'in tek düşmana karşı birleşebilmeleri veya düşmanlığı artırarak kan gövdeyi götürebilir.

Anne dizisi kaç bölüm sürecek? Anne dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?


Anne dizisinin 40 bölümü tamamlanmadan sezon finali yapacağı söyleniyor. Dizinin final bölümü büyük bir ihtimalle 37 - 38. bölüme denk gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler