MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Behzat Ç.'İmamların Öcü' dizisi geliyor

Son günlerde merak edilen Behzah Ç. geri mi geliyor? sorusunun yanıtı belli oldu. Dizinin yazarı Emrah Serbes, Behzat Ç. dizisinin 'İmamların Öcü' versiyonuyla ekranlarda olacağını duyurdu.

Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda 'Behzat Ç. ekrana dönüyor mu?' sorusuna şöyle yanıt verdi: "Eski ekip toplandık, bir aradayız. Bu işi yeniden yapmak istiyoruz. Behzat Ç.'nin ekranlara dönmesi için elimizden geleni yapacağız.Görüşmelere başladık. İzleyici istiyor, bizde istiyoruz. Herkes istiyorsa bu işin olmaması için bir engel yok. Yüksek ihtimalle ocak ayında bu işi yaparız. Nerede yaparız şu an bilemiyorum.

17 - 25 Aralık operasyonlarından sonra emniyette pek polis kalmadığı için mecburen Behzat Ç.'yi geri alacaklar, yani 17-25 Aralık sürecinden sonra emniyette devam etmiş olacak. Cinayet büroda.Bizim hikâyemiz 15 Temmuz'dan önce başlayacak. Darbe girişimine giden süreçten önce 10 Temmuz 2016'da başlayacak. 'Behzat Ç.: İmamların Öcü' ama aynı zamanda Behzat Ç.'nin kişisel hikâyesi de olacak."

'Bir Ankara polisi olan 'Behzat Ç.' yeni görevine bilenmiş olarak mı gelecek?" sorusunu ise Serbes: "Daha koyu bir 'Behzat Ç.' geliyor. Ama en sonunda insanlara daha bir umut vaat eden bir 'Behzat Ç.' yaratmayı düşünüyoruz. Ankara, Türkiye'deki katliamların merkezi oldu. 'Behzat Ç.' de bir polis olarak bunlara şahit oldu ve bunun tramvasını da yaşayacak." yanıtını verdi.

Yeni bölümlerinin henüz nerede yayınlanacağı açıklanmayan Behzat Ç., Star TV ekranlarında 3 sezon yayınlanmış ve 96.bölüm sonunda final yaparak ekranlara veda etmişti. Daha sonra 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' isimli dizinin devamı olan bir film 1 Kasım 2013'te vizyona girmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler