MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat, Kurtlar Vadisi Pusu'ya karşı

Güzel oyuncu Beren Saat, Kösem Sultan'ın bugünkü bölümünde sahneye çıkıyor. Sürekli Vadi'ye rakip olarak çıkartılan Saat, düşük reytingleri çıkartabilecek mi?

12 senedir ekranların vazgeçilmezi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu, aynı gün yayınlanan bütün dizileri nakavt etmeyi başarıyor. Öyle ki diziseverlerin merakla beklediği Kösem Sultan dizisini bile ezip geçmeyi başardı. Kösem'in kötü gidişatını durdurmak için yapımcılar 'Beren Saat' kozunu kullanarak, 9. bölümde ekranda olması gerekirken Saat'i 7. bölümde ekrana çıkaracaklar...

BAŞROL OYNADIĞI TÜM DİZİLERDE VADİ'YE RAKİP
Başrolde olduğu bütün dizilerde başarılı bir reyting grafiği çizen Beren Saat, Aşkı-Memnu zamanında da Kurtlar Vadisi Pusu ile Perşembe günü saat, 20.00'de, yine başrolünü oynadığı İntikam ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileri de aynı gün ve aynı saatte ekranlara çıkıyordu. Böyle olunca Kurtlar Vadisi ile kıyasıya yarışıyor zaman zaman Vadi'yi ikinci sıraya düşürüyordu. Tesadüf mü yoksa yapımcıların bir oyunu mu bilinmez ama Saat'in bütün dizileri Kurtlar Vadisi ile yarıştırılıyor.

Bakalım Kösem Sultan'ın yeni bölümünde Beren Saat'in ekrana çıkmasıyla reytingler yükselecek mi?, Beren Saat, Kurtlar Vadisi Pusu'yu ezip geçecek mi?
BÜŞRA KAMIŞ / AKŞAM


Vitrin


En Çok Aranan Haberler