MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beren Saat, Lübnan'daki törene damga vurdu

Birçok başarılı yapımda yer alan Beren Saat, şu anda Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Kösem Sultan rolünü canlandırmaktadır.

Orta Doğu'nun en prestijli ödülü güzel ve başalı oyuncu Beren Saat'e gitti. Arap hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Saat, neye uğradığını şaşırdı.

ARAP DÜNYASININ STARI

Arap dünyasının yeni Türk star kadın oyuncusu 'Aşk-ı Memnu' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizileriyle başarılı bir performans sergileyen Beren Saat oldu. Orta Doğu'nun en prestijli ödülleri arasında yer alan 'Murex D'or 2016 Ödülleri' geçtiğimiz gün sahiplerine ulaştı.Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Platea Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törene Beren Saat damga vurdu.

'EN İYİ YABANCI KADIN OYUNCU': BEREN SAAT

'En İyi Yabancı Kadın Oyuncu' ödülünü almaya hak kazanan Saat'e sevenleri ve Arap medyasıyoğun bir ilgi gösterince izdihama neden oldu. Lübnan'ın yanı sıra birçok Arap ülkesinin canlı yayınlandığı tören süresince güzel oyuncu, bol bol fotoğraf çektirip imza dağıttı.


Gecede Murat Yıldırım da 'En İyi Yabancı Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Karşılaştığı yoğun ilgi karşısında ne yapacağını bilemeyen BerenSaat'in imdadına görevler yetişti. Saat, rahat bir nefes aldı

İşte Beren Saat'in mutluluğu...


Vitrin


En Çok Aranan Haberler