MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu yazın nikah masasına oturuyor

'Hayat Şarkısı' dizisinin yakışıklı oyuncusu Birkan Sokullu ve kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç evlilik yolunda. Tüzünataç sevgilisiyle yeni bir fotoğrafını paylaştı ve "Herkese mutluluk ve huzur diliyorum" notunu düştü.

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Kerim'i Birkan Sokullu, Ağustos 2015'te Aslı Enver'den boşanmış, Ocak 2016'da Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Daha sonra aynı evde yaşamaya başlayan ünlü çift ilişkilerini her geçen gün ileri seviyeye taşıyorlar.

BİRKAN SOKULLU BABA OLMAK İSTİYOR!

Evlilik kararı alan çiftin bu yaz nikah masasına oturacağı iddia ediliyor. Birkan Sokullu'nun yakın çevresine "Arkadaşlarımın büyük bölümü baba oldu. Ben de artık bu duyguyu tatmak istiyorum" dediği söyleniyor.

Birkan Sokullu 3 yıl evli kaldığı oyuncu Aslı Enver'den, Ağustos 2015'te boşanmıştı. Aslı Enver de şu sıralar popçu Murat Boz ile aşk yaşıyor.

Berrak Tüzünataç da daha önce Nejat İşler ile bir ayrı bir barışık giden bir ilişki yaşamıştı. İkilinin evleneceği düşünülürken ünlü çift ayrılıp, sevenlerini şaşırtmıştı. Hatta bir dönem Berrak Tüzünataç "Nejat İşler'le barıştı, evlenecekler" haberlerine tepki göstermişti. Ve Tüzünataç, "Benlik bir durum yok. Evleneceklerdi falan diye haber yapmayın artık" diye konuşmuştu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler