MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı dizisi Eylül ayını beklemeyecek

Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Bodrum Masalı için geri sayım başladı.

Bodrum Masalı için meraklı bekleyiş sürüyor. Heyecanla beklenen dizinin ne zaman başlayacağı konusunda Kanal D'den henüz bir açıklama gelmedi. Fakat dizinin iki hafta için ekranlara gelmesi bekleniyor. Peki Bodrum Masalı'nın hikayesi ne, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor. Dizi hakkında merak ettiklerinizi sizler için bir araya getirdik.
-BODRUM MASALI DİZİSİNİN KONUSU

-
Evren Ergüven pek çok otelli olan , zengin ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir yaşam sürdürürler. Otellerinin büyük bölümünün olduğu Bodrum'da ise başka bir kadınla kurduğu evlilik dışı bir ilişkisi vardır. Evren'in kurduğu bu düzen peşpeşe verdiği yanlış kararlar sonucunda gelen hızlı iflasıyla tamamen alt üst olur.

Ergüven Ailesinin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından kalan eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını arkalarında bırakıp, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle yaşamlarına yeniden şekil vermek zorundadır.

Ancak ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın yaşamları süresince adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı ismiyle bilinen kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e göre Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise evinin tam karşısına taşınan kocasının Bodrumdaki sevgilisinden şimdilik haberdar değildir. Bütün bu olup bitenden habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel zamanlar geçirdikleri Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.
-BODRUM MASALI OYUNCU KADROSU

-
TİMUÇİN ESEN


14 Ağustos 1973'te doğan Timuçin Esen evliliğinden geriye Ayda Esen isminde bir kız çocuğu kalmıştır. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan yetenekli oyuncu Gurbet Kadını, Hırsız Polis, Vicdan ve Gönül İşleri gibi dizilerde rol almıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Senin Hikayen, Lebirent, Gönül Yarası gibi filmlerde de boy göstermiştir.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ


19 yaşında olan genç oyuncu 1995 Sivas doğumludur. Ege Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 15 yaşında modellik yapmaya başlayan güzel oyuncu Miss Türkey 2014 güzellik yarışmasına katılmıştır. Dilan Çiçek Deniz'in sevgilisi Servan Turan'dır. Şükrü Özyıldız'ın başrol oynadığı yaz dizisi Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru rolüyle izleyicinin karşısına çıkmıştı.
-ŞEVVAL SAM


11 Kasım 1973'te İstanbul'da dünyaya gelen Şevval Sam, ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızıdır. 1993 ve 1999 yılları arasında Metin Tekin ile evlilik yaşamış ve boşanmışlardır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim almıştır. Gülbeyaz, Çocuğun Var Derdin Var, Acayip Hikayeler, Muhteşem yüzyıl gibi dizilerde yer almıştır.

HİLMİCEM İNTEPE


19 Mayıs 1992'de Muğla'da da doğan genç oyuncu 18 yaşında kadar Bodrum'da yaşamıştır. 15 yaşından sonra kendi kendine dans etmeye başlayan oyuncu hiç bir eğitim almadan belli bir seviyeye ulaşmıştır. Hilmi Cem İntepe, 18 yaşında birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur.Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da dahil olan Hilmi Cem yarı finalde elenmişti. Daha sonra Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasında şampiyon olarak herkesin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler