MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

Kanal D ekranlarında merakla beklenen Bodrum Masalı dizisi daha yayınlanmadan sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kanal D'nin iddialı yaz dizisi Bodrum Masalı oyuncu kadrosu ile yaz sezonuna damga vurarak seyircileri adeta ekran başına kilitleyecek.
-BODRUM MASALI DİZİSİNİN KONUSU

-
Evren Ergüven pek çok otelli olan , zengin ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir yaşam sürdürürler. Otellerinin büyük bölümünün olduğu Bodrum'da ise başka bir kadınla kurduğu evlilik dışı bir ilişkisi vardır. Evren'in kurduğu bu düzen peşpeşe verdiği yanlış kararlar sonucunda gelen hızlı iflasıyla tamamen alt üst olur.

Ergüven Ailesinin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından kalan eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını arkalarında bırakıp, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle yaşamlarına yeniden şekil vermek zorundadır.

Ancak ki otelin öbür yarısı Evren ve Yıldız'ın yaşamları süresince adını ağızlarına almamaya yemin ettikleri birine aittir. Faryalı ismiyle bilinen kişi Yıldız'ın Evren'den önceki sevgilisidir. Evren'e göre Yıldız onu hiç unutmamıştır. Yıldız'ın ise evinin tam karşısına taşınan kocasının Bodrumdaki sevgilisinden şimdilik haberdar değildir. Bütün bu olup bitenden habersiz olan Ateş ve Su kolejden hayallerinden arkadaşlarından zengin ve güvenli hayatlarından kopacak Bodrum'da hayatın ve ailelerinin hiç bilmedikleri yüzünü öğreneceklerdir. Her yıl tatile gelip zengin arkadaşlarıyla güzel zamanlar geçirdikleri Bodrum'dan çok farklı bir Bodrum onları beklemektedir.
-BODRUM MASALI OYUNCU KADROSU

-
Timuçin Esen (Faryalı)

Şevval Sam (Yıldız)

Murat Aygen (Evren)

Alperen Duymaz (Ateş)

Toprak Sağlam (Gözde),

Dilan Çiçek Deniz (Su)

Hilmicem İntepe (Kelebek)

Serhan Onat (Uzay)

Bora Cengiz (Cenk)

Kaan Çakır (Cahit)

Ebru Unurtan (Ceyda)

Yener Gürsoy (Gönenç)

Ezgi Şenler (Aslı)

Serel Yereli (Alara)

Zehra Yılmaz (Rana)

Nazlı Kar (Şule)

Basri Albayrak (Süha)

Cemalettin Çekmece (Asım)

Tülin Yazkan (İpek)

Tugay Bahşi (Mert)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler