MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cemal'in başı büyük belada

Atv'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi 6. bölümüyle ekranlara geldi. Aşk ve Mavi'nin 7. bölüm fragmanı ve kısa dizi özeti haberimizde...

Sevda ve Pembe'yi büyük bir beladan kurtaran İlyas, Ali'nin beklenmedik tepkisiyle karşılaşır. Ali, Mavi ve İlyas'ı gecenin bir vakti sokakta görünce durumu yanlış anlar.

Mavi ve İlyas arasında bir ilişki olduğunu düşünen Ali, İlyas'a saldırır. Ali'nin bu davranışı Mavi'yi çok kırar. Cemal, Fatma'nın odasına girerken ev sakinlerinden biri görür. Cemal'in başı büyük derde girer.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, belli etmese de üzülür. Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sarar.

Cemal, babasını Hamza'yla Sami'ye verdiği paranın İsmet'in kumar borcu için olduğuna inandırmak için bir plan yapar. Cemal'in yaptığı plan sonucunda kabak İsmet'in başına patlar. Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda'nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler