MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhur Demir 'Küçük Ağa'ya damgasını vurdu

Salı günlerinin birincisi olmaya devam eden Küçük Ağa dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne Cumhur Demir 'Zamanı Var' şarkısıyla damgasını vurdu.

Kanal D'nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi'nin oynadıkları sevilen dizisi 'Küçük Ağa'nın dün akşam ekrana gelen bölümü, milyonları yine ekran başına kilitledi ve
Tüm Kişiler'de yüzde 13.46 reyting ve yüzde 29.47 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü'de de yüzde 12.65 reyting ve yüzde 28.18 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

Dizide duygusal anların yaşandığı bölümde ise Cumhur Demir, ilk albümüne de ismini veren 'Zamanı Var' şarkısıyla diziye damgasını vurdu.

'ZAMANI VAR' ŞARKISININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

İŞTE O BÖLÜM:

CUMHUR DEMİR KİMDİR?

İstanbul'da doğan ses sanatçısı Rıza Cumhur Demir eğitim hayatı boyunca okuduğu okulların halk dansları ekiplerinde dans etti ve müzik korolarının da solistliğini yaptı. Lise öğrencisiyken dönemin İstanbul'daki en popüler mekanlarında (Cımbız, Andromeda, Kapkara vs) ilk solistlik deneyimlerine başladı. 1998 yılında Newyork'a giderek bir yandan sahne çalışmalarına devam edip, diğer yandan Nc College'de müzik, Fred Astaire Dance School'da salon dansları eğitimi aldı. Amerika'dan döndükten sonra bir dönem İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro bölümünde misafir öğrenci olarak okudu. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde klasik gitar eğitimine devam etti. Arsen Gürzap ve Can Gürzap'ın öncülüğünde kurulan Dialog Anlatım İletişim kursunda Spikerlik ve Drama atölyesine devam eden Cumhur Demir, çoğunlukla sözleri ve besteleri kendisine ait olan ilk albümünün hazırlıklarına o dönemlerde başladı.

2008 senesinde müzisyen arkadaşlarıyla Cumhur Cemaat Orkestrası'nı kurdu. İstanbul gece hayatının kalbi haline gelen Asmalı Mescit bölgesindeki Pera Kokosh'ta sahne almaya başlayan Cumhur Demir, 7 sezon aralıksız aynı mekanda performansına devam etti. 2012-2013 sezonunda CVK Hotels Taksim'de performanslarına devam eden Cumhur Cemaat Orkestrası şimdilerde yine Pera Kokosh'ta sahne almaya devam ediyor.

Rıza Cumhur Demir'in ilk albümü 'Zamanı Var' geçtiğimiz günlerde müzik severlerle buluştu. Ossi Müzik etiketi ile yayınlanan albüm tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler