MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Göç Zamanı'nın final sahnesi nefesleri kesti

Star TV'nin sevilen dizisinde dün akşam ekrana gelen final sahnesinde neler yaşandı? İşte yaşananlar...

Kısa sürede reyting listelerinde zirveyi zorlayan 'Göç Zamanı'nın dün geceki final sahnesi nefes kesti. Cennet ve kızları peşlerine takılan yankesicilerden kurtulabilecek mi? Göç Zamanı dizisi dün gece heyecanlı sahneleriyle konuşuldu. Cennet (Vahide Perçin), kızı Zümrüt'ü (Cansu Tosun) kurtarmak için canını tehlikeye attı.

Zümrüt'ün kocası rolüyle ekrana gelen Cemal ise (Ali Erkazan) hayatını kaybetti. İşte dün gece ekrana gelen üçüncü bölümün özeti; Cennet, Zümrüt'ün Yemin'e teslim olduğunu öğrenince deliye döner ve onu kurtarmak için canını tehlikeye atar. Zümrüt Demir'in yardımlarıyla okul kaydını yaptırırken Cennet de bir halı atölyesinde işe başlar. Ancak adının Yılmaz ile çirkin bir şekilde anılmasını gururuna yediremez ve işi bırakmak zorunda kalır. Bundan sonra Yılmaz'ın evinde misafir olmaları mümkün değildir.

Cennet için bu koca şehirde kızlarını koruyabilmek sandığından çok daha zor olacaktır. Yemin ve Hanım Cemal'in cenazesini kaldırır fakat köylülerin dışlamaları yüzünden memleketlerinden ayrılmak zorunda kalırlar. Yemin babasının durumundan faydalanıp annesine yanaşan muhtardan intikamını almak için muhtarı ve oğlu Veysel'i polise ihbar eder. İş Bilal'e kadar uzanır. Bilal'i polis baskınından kurtaran Yemin olur ve artık onun sağkoludur. Yılmaz, karısı Sevgi'ye gelen gizemli telefonların izini bulmuş, adım adım yaklaşmıştır düşmanına. Sevgi ise Yılmaz'ın en büyük düşmanı Bilal'in tuzağına düşmek üzeredir.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler