MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülümse Yeter'in 7. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin eğlenceli dizisi Gülümse Yeter bu akşam 7. bölümü ile ekranlara geldi.

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi olma yolunda hızla ilerleyen 'Gülümse Yeter' dizisinde bu hafta da heyecan doruktaydı.

Gülümse Yeter'in 7. bölümünde; Özdemir ailesinin eski evlerinde kalan fotoğraf albümlerini almak isteyen Yasemin'e Sarp yardımcı olur fakat gizlice eve giren ikili yakalanınca albümü alamadan oradan kaçmak zorunda kalır. Yasemin için önemli olan bu albümü daha sonra Sarp bularak Yasemin'e getirir ve Yasemin istemsiz bir şekilde Sarp'a olan bütün duygularını açığa çıkarır ve onu dudaklarından öper.

Bu arada grevde olan Ayten yüzünden bütün işler Nermin'e yıkılır ve Nermin evde sinir krizleri geçirmektedir. Son olarak Nermin'e zorla yemek yaptırılır. Zenginken mutfağa dahi girmeyen Nermin sonunda sofraya bir yemek getirir. Yemeği kimse yemek istemezken evin dedesi Hasan zorda olsa yemeği yer ve akşam fenalaşarak hastaneye kaldırılır.

Hastanede Kemal'in asistanlığını yapan Gül ise artık Kemal'in boşanmak istediği eşi Seçil'in asistanı olmuştur ve bu sayede Gül ile Kemal'in arası iyice açılmıştır. Bunu fırsat bilen Seçil ise Kemal'le boşanmamak için elinden geleni yapıyordur. Sarp ise bu zamanlarda Gül'ün yanında olup onu teselli etmekte kendini bulur. Kemal'le aralarının açık olması Sarp ile Gül'ün daha çok vakit geçirmesine vesile olurken, Sarp'ın kafasında bir de Yasemin vardır. Sarp, Gül ile Yasemin arasında kalmıştır.

Öte yandan Özdemir ailesinin Amerika'da olan oğlu Emre çıkar gelir ve ailesini bu fakirlikten kurtarmanın bir yolu olduğunu söyler. Dedesinin ona eski evlerinin bahçesinde bir gömü olduğunu söylediğini hatırlatır. Bununla birlikte Özdemir ailesi yeni bir gömü bulma macerasına atılır.

Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Gül ile Yasemin arasında kalan Sarp'ın kararı ne olacaktır? Duyguları iyice karmaşık hale gelen Sarp kafasında bu karmaşayı netleştirecek midir? Öte yandan Amerika'dan gömü müjdesiyle gelen Emre, Özdemir ailesini eski zenginliğine kavuşturabilecek midir? Gülümse Yeter Salı akşamları saat 20:00'de yeni bölümleriyle Show TV'de...

[

'GÜLÜMSE YETER'İN 7. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ / (VİDEO)](https://www.mynet.com/gulumse-yeter-7bolum-2fragmani-3894793-myvideo)

[

'GÜLÜMSE YETER'İN 7. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ / (FOTO GALERİ)](http://www.mynet.com/magazin/galeri/gulumse-yeter-7-bolum-fotograflari/59775/1/)

HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

OYUNCULAR

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler