MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı'nda Ahmet Kural sürprizi

Kanal D'nin romantik-komedi türündeki yeni dizisi Hayatımın Aşkı'na, ünlü oyuncu Ahmet Kural konuk oyuncu olacak.

Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zafer Algöz, Zeynep Eronat ve Yonca Evcimik gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını D Productions'ın, yönetmenliğini Ketche'nin, senaristliğini ise Ekin Atalar'ın üstlendiği yapımın çekimleri bugün başladı.

**

Yakında ekrana gelmesi beklenen ilk bölümde 'İşler Güçler' ve 'Kardeş Payı'nın başarılı başrol oyuncusu Ahmet Kural da konuk olarak yer alacak.

**

Hayatımın Aşkı, yakında Kanal D'de başlıyor!

HAYATIMIN AŞKI OYUNCULARI

Hande Doğandemir

**

1985 Ankara doğumlu 29 yaşındaki güzel oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Trt ekranlarında sunucu olarak izleyici karşısına çıkmıştır. Fransızca eğitimi alan Doğandemir Şubat, Böyle Bitmesin, Leyla İle Mecnun, Güneşi Beklerken, Racon Ailem İçin gibi dizilerde boy göstermiştir.

**
Berk Hakman

**
14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 2013 yılında yayınlanan Kaçak dizisinde Ertan Demir karakteriyle tanınmıştır. Berk Hakman 11 yaşından beri gitar çalmaktadır. Lise yıllarında klavyeli çalgılar, trompet, bas gitar çaldı. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Mazi Kalbimde Yaradır, Hatırla Sevgili, Çocukluk Günleri, Kaçak gibi dizilerde rol almıştır.**

Serkan Çayoğlu

**
31 Mayıs 1987 Almanya doğumlu oyuncu aynı zamanda modellik ve mankenlik yapmaktadır. Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi usta isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. Kuzey Güney'in sezon finalinde Merve Boloğur'un yurt dışından gelen arkadaşını canlandırmıştır. Hande Yener'in Ya Ya Ya klibinde rol oynamıştır. Yaz aylarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz karakterine hayat vermiştir.

**
Yonca Evcimik

**
16 Eylül 1963 İstanbul doğumlu şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu olan Evcimik Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünden mezun olmuştur. Uzun süreli müzik hayatının ardından yıllar sonra Hayatımın Aşkı dizisiyle ekranlara dönecek olan Yonca Evcimik Çılgın Bediş dizisiyle tanınmıştır. Selena, Acemi Cadı, Altın Kızlar, Sen Harikasın ve Aşk Kaç Beden Giyer gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler