MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde dizisinin merak edilen karakteri Minik kimdir?

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen 'İçerde' dizisinde 'Minik' karakterine hayat veren Seyithan Özdemir, sosyal medyada son 2 haftadır dizinin takipçileri tarafından en çok konuşulan isim oldu. Peki 'İçerde'nin Minik'i aslında kimdir?

Asıl mesleği koruma

Oyuncu olmadan önce korumalık yapan Özdemir, Muş doğumlu ve çiftçi bir anne - babanın çocuğudur. 2,05 m. boyunda 8 kardeşin küçüklerinden.

İstanbul'da yaşıyor

Altı yıldır İstanbul'da ikamet eden Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara, işadamlarına yakın korumalık yapıyor.

Bu rolü oynamak daha zor

"Yönetmen Tolga Karaçelik benim patronu aramış, böyle bir kişiye ihtiyacım var, diye. Uzun boylu, esmer birini istiyor. Patron da Tolga hocayla beni buluşturdu. Oturduk, konuştuk, anlaştık ve oynadım. Daha önce 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde bir bölüm oynamıştım. Orada heyecan meyecan vardı. Burada daha sakindim ama daha zordu. Çünkü hiç konuşmuyorum."

Dinlemeyi seviyor

Seyithan Özdemir normal hayatta da çok da konuşkan biri değil ama dinlemeyi seviyor.

Dizide birazda olsa diyalog kurmak istiyor

Kendisi sakinliği sevse de rol aldığı karakterin suskunluğu onu pek mutlu etmemiş. Duygularını şöyle ifade ediyor: "Tolga hocayla çok sefer tartıştık. Beni buraya koydunuz, hiç konuşmuyorum. Diğer adam sürekli benimle dalga geçiyor. Benim tek repliğim yok. İnsan konuşmak istiyor. Diyalog olsa daha güzel olur. Ama sonuçta senaryo, yönetmen ne derse o. İnsan ister istemez diyalog koymak istiyor ama olmuyor."
Unutulmaz bir yüzü var

Unutulmaz bir yüzün var. Günlük hayata yansımaları nedir?" diye sorulduğunda: 'Biz alıştık artık. Takdir-i ilahi. Yüzüm bana yabancı gelmiyor. Milletin kendi aralarında konuşmalarını önemsemiyorum.

Fazla şöhret olmak istemiyor

Çok tanınmak istemiyorum. Az ünlü olayım. Benim prensibim o. Tanınıyor olmak sıkıntı. Serbest gezemiyorsun, istediğin şeyleri yapamıyorsun. Abi fotoğraf çekelim, diyorlar. Sıkıntı.' diye cevap verdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler