MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İkisini de Sevdim dizi oyuncuları kim? İkisini de Sevdim yeni bölüm fragmanı...

ATV'nin yeni dizisi İkisini de Sevdim başladı. İlk bölümüyle merak uyandıran İkisini de Sevdim dizisinin oyunları ise şimdiden konuşulmaya başlandı. ATV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanancak İkisini de Sevdim dizisinin başrollerinde Amine Gülşe ve Burak Serdar Şanal var. Engellere rağmen yaşanan bir aşkı konu edinen İkisini de Sevdim dizisinin oyuncuları kimdir? Ve yeni bölüm fragmanı yayınl

ATV'de Perşembe günü ilk bölümü yayınlanan İkisini de Sevdim dizisi şimdiden çok sevildi. Bir aşk hikayesini konu edinen dizinin oyuncuları, yayınladığı ilk gün çok konuşulanlar arasına girdi. İşte İkisini de Sevdim dizi oyuncuları hakkında bilmeniz gerekenler...

İKİSİNİ DE SEVDİM DİZİ OYUNCULARI KİMDİR?

SUNA (AMİNE GÜLŞE)

İkisini de Sevdim dizisinin başrolünde bulunan Amine Gülşe, Suna adında bir gazeteciyi canlandırıyor. Para düşkünü bir nişanlıya sahip Suna'nın hayatı, esas oğlanın abisinin kirli işlere karışmasını haber yapmak isteyince kendini aşk üçgeninde bulacak.

HASAN (MEHMED MEHMEDOF)

Suna'nın paraya düşkün nişanlısı Mehmed, evlenmek istemesine rağmen her zaman parasızlıktan şikayet ediyor. İş bulamadığı için dayısının taksisini işleten Mehmed'in yolu, dizinin ilerleyen bölümlerinde Ezra ile kesişecek.

MURAT (SERDAR ŞANAL)

İkisini de Sevdim dizisinin baş rolünde oynayan Serdar Şanal'ın canlandırdığı karakter, iş adamı Demir Bey'in oğlu Murat'tır. İşinde başarılı olan Murat, abisinin kirli işlere girmesinden rahatsızlık duyacak ve yolu Suna ile kesişecektir.

DEMİR BEY (ERHAN YAZICIOĞLU)

İş adamı olan Demir Bey, senelerce oğullarını kirli işlerden uzak tutmaya çalışmıştır. Özellikle büyük oğlu ile başı derttedir. Aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapar. Sözünün üstüne söz söylenmesi mümkün olmayan despot bir katakterdir.

İKİSİNİ DE SEVDİM DİZİSİNİN KONUSU

ATV'nin yeni dizisi İkisini de Sevdim'in konusu bir aşk üçgenine dayanıyor. Aynı semtte yaşayan Suna ve Hasan evlenmeye karar verir fakat Hasan sürekli parasızlıktan şikayet etmektedir. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey ise aile şirketini yönetmektedirler. Murat ve Demir Bey Ferhat'ın kirli işlere bulaşmasını engellemeye çalışsa da Ferhat kirli işlerin peşine düşer. Ferhat'ın bu durumu aile içerisinde sorunlara yol açmaktadır. Hasan geçici olarak dayısının taksisinde idare etmeye çalışsa da bu durumdan oldukça sıkılmıştır. Suna ise gazetede çalışmaktadır ve Ferhat Karacabey'in kirli işlerinin peşinden büyük bir haber yapmaya hazırlanmaktadır. Haber yapmaya çalıştığı Karacabey ailesi ise Suna için kolay lokma olmayacaktır. Hasan dayısının taksisiyle yola düşmüşken aniden beklenmeyen bir olayla karşılaşır ve sonrasında Suna'nın ve Hasan'ın hayatı Karacabey ailesi ile kesişir. Bunun sonucunda herkesin hayatı bir anda değişecektir.

İKİSİNİ DE SEVDİM 2. BÖLÜM FRAGMANI


Vitrin

En Çok Aranan Haberler