MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Evli dizisi kabuk değiştirdi, seyirciyi memnun etti

Show TV ekranlarının sevilen dizisi İlişki Durumu: Karışık, İlişki Durumu:Evli olarak ekranlara yeniden dönüyor.

İlişki Durumu yeni sezona kabuk değiştirerek ekrana yeniden dönüş yapıyor. Geride bıraktığımız sezon Karışık, olarak izlediğimiz dizinin finalinde Can (Berk Oktay), Ayşegül'ün (Seren Şİrince) evlenmişti. Yeni formatı bu sefer Evli, olarak ekrana yeniden dönüyor.

Dizinin yayın tarihi de belirlenerek 1 Ekim yine aynı gününde Cumartesi, Show TV ekranların da başlayacak. Yeni karakterlerin de dahil olduğu yapımda, değişen konusuyla Ayşegül ile Can'ın sürükleyici evlilik hikayesi aşk, komedi duygusuyla işlenecek.

Karakrerlerimizin bu defa başları aileleriyle derttedir. Mediha, onları balayında basarak evliliklerini bozmayı planlayacaktir. Karı, koca olmadan aralarına su sızdırmaya çalışırken Can'ın, başına gelmeyen kalacak. Diziye yeni kişiler katılırken Anıl İlter ve Sernay Aktaş'ı kadro da göreceğiz. Çiftimizin koşuşturmalı, aşk dolu en tatlı haliyle ekrana dönecek.

İlişki Durumu Evli değiştirdiği konseptle yeniden izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Sosyal medyada reyting sıralamasında iyi oranlar almayı başarırken bunu yeni konusuyla da başarabilecek mi? izleyip göreceğiz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler