MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsimsizler son bölüm izle : İsimsizler 9. bölümüne istihbarat zafiyetleri damga vurdu

İsimsizler son bölüm büyük istihbarat zafiyetlerine yol açtı. İsimsizler dizisinin 9. bölümünde Murat ve Dayı'ya silahlı saldırılar gerçekleştirildi. İsimler dizisinin son bölümü itibariyle Dayı'nın ölüp ölmeyeceği belirsiz kaldı. Özel Harekat içerisinde muhbirler mi var?

İsimler dizisinin son bölümü yayınlandı. İsimler'in son bölümünde Özel Hareket içerisinde muhbirler olabileceği şüpheleri dolanıyor. Ayrıca örgüt içerisinde de istihbaratçıların olduğu açığa çıktı. Örgüt liderlerinin şüpheleri, bir istihbaratçıyı ortaya çıkardı ve bunun misillemesi olarak Harekatçılara farklı farklı eylemlerin düzenleneceği belirlendi. Dayı ve Murat önceden planlanan bir operasyon esnasında vuruluyor, bu operasyon ile örgütün almış olduğu misilleme eylemlerinden olmadığı ortaya çıkıtı. Dayı ve Murat'ın nasıl ve kimler tarafından pusuya düşürülmüş olabileceği İsimsizler dizisinin 10. Bölümünde işlenecek.

İsimsizler son bölümünde, teröristlerin arasına sızan istihbaratçılar kim?


Örgüt içine sızan istihbaratçılar açığa çıkınca terörist grubun başındaki lider tarafından infaz edildi! Lidere daha yakın olan istihbaratçının açığa çıkmasından endişelenen teşkilat, görevini bırakmasını istedi ancak bunu redettiler.
Geçtiğimiz bölümde Yıldız, babasının yaşadığını öğrendi. Babasıyla henüz yüzleşemeyen Yıldız'ın, 9. Bölümde babasıyla ilgili daha fazla bilgi almaya başladı. Bununla birlikte geçtiğimiz bölümde örgüt liderlerinden olan Sawer yakalanmıştı. İsimsizler 9. son bölümünde de Sawer'in yakalanmasının ardından yankılar devam ediyor.

İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?


İsimsizler yeni bölüm fragmanı dizinin ardından yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanının gece saatlerinde yayınlanması bekleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler