MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal ve Nihan büyük bir tehlike karşısında

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kara Sevda dizisi bu akşam nefes kesen bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda, bu akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Kemal ve Nihan'ın arasındaki buzların erimesi ve yeniden bir araya gelmeleri seyircilere büyük bir sevinç yaşattı. Dönüşü olmayan bir yola giren bu iki kara sevdalının ise adımlarını şimdi daha dikkatli atmaları gerekiyor.

Nihan, kızını kaybetmemek için Kemal'in peşinden gönlünce gidemiyor ama hayat ne olursa olsun iki aşığı aynı yerde yollarını kesiştiriyor. Birbirlerinden uzaklaşmayı deneseler de her defasında bir araya gelmeleri kaçınılmaz olan büyük aşıklar büyük tehlikelerle mücadele edecekler. Ozan'ın katilinin kim olduğunu araştırmayı sürdüren Emir ise Kemal'i durdurmanın planlarını yapacak. Galip'in desteğini de alan Emir'in şeytani planı ise Kemal'i zor bir durumda bırakacak. Nihan'ı tekrar kazanmak isteyen Kemal ise adım adım Emir'in tuzağına yaklaşacak. Kemal'e destek olmak isteyen Nihan ise Kemal'le beraber hayati bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak.

Düğününe gününe az bir zaman kala Kemal'in yüzüğü geri vermesi ve evlenmekten vazgeçmesiyle Asu ne yapacağını bilemez. Kemal'den habersiz Kemal'in annesi Fehime ve Emir'le planlar kuran Asu, Kemal'in Nihan'a gitmesiyle geri dönüşü olmayacak bir karar verecek. Asu'nun bu kararı ise derinden herkesi etkileyecek.

Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaristliğini ise Özlem Yılmaz ve Burcu Göngür'ün kaleme aldığı Kara Sevda bu akşam Star Tv'de ekrana gelecek!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler