MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele dizisi 71. bölüm ile nefes kesti

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele 71. bölüm ile nefes kesen bir sezon finaline imza attı.

Bomba gibi bir bölümle ekranlara gelen Kertenkele aksiyon dolu sahneleriyle heyecan vericiydi. Peki Kertenkele 71. bölümde Ünsal, Akıncı'nın kim olduğunu ortaya çıkarabildi mi? Kertenkele 71. bölümde merak edilen başka bir konuda Kertenkele'nin yakalanıp yakalanmayacağıydı.

-
Kertenkele 71. sezon finali bölümde; Kızıl Ejder, Kertenkele'yi öldürmek üzeredir fakat olaylar planladığı şekilde ilerlemez. Kızıl Ejder, Ünsal tarafından vurulur. Herkes Kızıl Ejder'in öldüğüne sanmaktadır. Öte taraftan Ünsal sürpriz bir şekilde Akıncı'nın kim olduğunu öğrenir ve Kertenkele'yle ilgili bir suç deliline de ulaşır. Ünsal, Kertenkele'yi ve Akıncı'yı yakalaması artık an meselelesidir. Kertenkele ve Zehra ise belalardan kurtulduklarını düşünürler ve eklenmek için nikah tarihi alırlar. Diğer yandan öldüğü sanılan Kızıl Ejder harekete geçer ve herkes için çok acı bir son planlar. Yaklaşan tehlikeden habersizdirler.

Zehra ile Kertenkele Kızıl Ejder'den kurtulmak için Kertenkele ile beraber yurtdışına çıkmak istemektedir.

Kızıl Ejder'in işlediği cinayetlerin şoku atlatılmazken Ünsal, Kızıl Ejder'in ölüm listesine ulaşmıştır.Ünsal, herkesin ölüm tehdidi altında olduğunu bilgisine ulaşmıştır. Hicabi sevdiği kişileri Kızıl Ejder'den koruyabilmek için tetiktedir. Savcılıktaki dosyası kapanarak serbest kalan Kertenkele ise Ejder'le yüz yüze gelip Şevket'in intikamını almaya yemin eder. Fakat Zehra, Kızıl Ejder'den kurtulmak için Kertenkele ile beraber yurtdışına çıkmak istemektedir. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişilerin peşinde olan Kızıl Ejder, Akıncı'yı saf dışı bırakabilmek için akıl almaz bir plan yapar. Bu planın sonuncunda Kertenkele ve Kara Kemal ölümle burun buruna gelir.

Sokrat ölürken Kertenkele'yi de yanında götürme niyetindedir. Diğer yandan Zehra'nın dilinin açılabilmesi için herkes zorlu bir yarışmaya dahil olurlar ve sürpriz olaylar yaşanır.

Gizem'in sakarlıkları Büşra'nın canına tak etmiştir ve Hicabi, kardeşiyle Gizem'in arasında sıkışıp kalmıştır. Melis Kemal'in uçurumdan atladığı yere polisleri çağırır, polisler Kemal'i denizde cansız bedenine ulaşamaz. Öte yandan Hayalet'in abisi Kızıl Ejder kardeşinin intikamını almak için İstanbul'a gelmiştir ve elinde kabarık bir intikam listesi bulunmaktadır. Kızıl Ejder soğukkanlı bir şekilde kardeşinin intikamını almak planlarını uygulamaya başlar...

KERTENKELE 71. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Vitrin


En Çok Aranan Haberler