MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 52.bölüm sezon finali izle

Star TV ekranlarının romantik komedi dizisi Kiralık Aşk dün akşam yayınlanan 52.bölümüyle sezon finali yaptı. Bir türlü kavuşamayan aşıklar Ömer ile Defne sonunda kavuştu.Düğün hazırlıkları için koşturan ikili için dengeler bir anda değişiyor. Peki Defne ile Ömer'in evliliğinde karşı duran kim? İşte Kiralık Aşk 52.bölümde yaşananlar...

Ve Kiralık Aşk'ın beklenen sezon finali dün akşam ekrana gelen 52.bölümüyle gerçekleşti. Ömer ile Defne sonunda birbirlerine kavuştu derken yine bir engel çıkıyor. Düğün hazırlıkları için koşturan ikiliye Defne'nin anneannesi karşı çıkıyor.

Peki buna rağmen Defne ile Ömer evlenebildi mi, Aşk mı gurur mu kazandı? Diğer yandan ise Yasemin ile Sinan evlilik için gün sayıyor. Peki mutluluğa kavuşacak çift hangisi olacak? Defne ile Ömer mi, Sinan ile Yasemin mi?

İŞTE 52. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

'KEŞKE PAYLAŞABİLSEYDİM BU MUTLULUĞU SİZİNLE'
Kiralık Aşk'ta Ömer, Defne ile aldığı evlilik kararını kaybettiği anne ve babasıyla paylaşmak için mezar başına gidiyor.

DAMAT HAZIR AMA DEFNE KARARSIZ!
Ömer ile Defne evliliğine karşı çıkan Defne'nin babaannesini kim ikna edecek? Defne babaannnesinin sözünden çıkmazken, Ömer ise 'o zaman evlenmiyoruz' diye cevap veriyor. Ömer sezon finalinin son bölümünde Defne'yi kaçırıyor. Peki dün akşam Kiralık Aşk'ta neler yaşandı?

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ;

Bu arada Kiralık Aşk'ın final yapacağı söylentileri de geçtiğimiz hafta gündeme gelmişti. Yapım şirketi de herkesin merakla beklediği sorunun cevabını paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu:


Vitrin


En Çok Aranan Haberler