MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 86. son bölüm izle: Eylül ve Cemre neden kaçırıldı?

Kırgın Çiçekler 86. son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Kırgın Çiçekler son bölümde heyecanlı sahneler izleyicileri ekrana kilitledi. Meral ile Kader'in arası miras yüzünden bozuldu. Kader, Sadri Bey'e Meral'in yalan söylediğini ve gerçek torunu olduğunu açıklar ve Meral'i kovar. Diğer yandan Eylül, Cemre ve Aleyna'yı kaçırıldı. Peki neden, niçin ve kimler kaçırıyor?

Kırgın Çiçekler 86. yeni bölümünde Cemre ve Eylül kaçırıldı. Dün akşam ekrana gelne Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Kader, Meral'in kendisinden gerçekleri sakladığını öğrendi. Meral'i evden kovan Kader, Sadri Bey'e esas torunu olduğunu söyledi. Bunun sonucunda Kader, Meral'e para için beni sattın diyerek evden kovdu. Diğer yandan Cemre, Eylül ve Aleyna bir grup tarafından kaçırıldı. Kızları kaçıranların organ mafyası mı yoksa başka bir amaçları mı var? Peki kızları neden ve kimler kaçırdı? Kırgın Çiçekler 86. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümde; aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gerçeği Kader'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader ise onu terk eden babasından nefret etmektedir. Sadri, Meral'i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak ister. Macide, Meral'i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar alırlar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye atar…

KIRGIN ÇİÇEKLER GENEL HİKAYE

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler