MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi'nde Abdülhey'e veto

1 yıl aradan sonra yeniden Kurtlar Vadisi Pusu'ya dönmek isteyen Kenan Çoban, Necati Şaşmaz engeline takıldı.

Geçen hafta sezon finali yapan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu veto iddiasıyla çalkalanıyor. Dizide Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban'ın diziye dönme isteğini Necati şaşmaz'ın veto ettiği öne sürülüyor.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Abdülhey karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Kenan çoban geçen sezon diziden ayrılıp atv ekranlarında yayınlanan Beyaz Karanfil isimli dizide başrolü oynamıştı. İddialara göre Kenan Çoban dizinin yayından kaldırılmasından sonra tekrar Kurtlar Vadisi'nde oynamak için dizinin yapımcılarına haber göndermiş fakat Necati Şaşmaz diziden ayrılıp kardeşi Raci Şaşmaz'ın yapımında yer aldığı için ünlü oyuncu veto etmiş. Magazin dünyasında dolaşan bu iddia için henüz kişilerden açıklama gelmezken, daha önce Kurtlar Vadisi yapımcıları Abdülhey karakterinin diziye döneceğini yalanlamıştı.
Bu iş olmaz

Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, Vadi'den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna 'Tekrar çalışabilir miyiz?' mesajı gönderdi. Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci'nin yanından yer alan Çoban'a hatırlı dostlarıyla, "Bu iş olmaz" diyerek olumsuz cevap verdi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin tüm bölümleri HD kalitesinde Kanal D de. İzlemek için tıklayın

Vitrin


En Çok Aranan Haberler