MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir'e reyting darbesi

Medcezir için tehlike çanları çalıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerinde oynadığı Medcezir dizisinin izlenme oranlarındaki düşüş devam ediyor. Medcezir dizisi bu hafta ilk 5 program arasında yer bulamadı. Reyting sonuçlarına göre AB'de 9. olan Medcezir dizisi Total'de 7. olarak kötü bir sonuç aldı.

Medcezir'in reytinglerde kötü sonuç alması dizinin bu sezon final yapacağı iddialarını da kuvvetlendirdi. Amerika'da yayınlanan O.C. dizisinin uyarlaması olan Medcezir dizisinin önümüzdeki haftalarda alacağı sonuç dizinin geleceğine ışık tutacak.

Başarılı senarist Ece Yörenç reyting sistemine sitem etti. Twitter üzerinden reyting sistemine tepki veren Ece Yörenç "Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın" diyerek sitem etti. Önceki aşkam yayınlanan Medcezir dizisinin reytingleri çok düşmüş, AB grubunda en düşük reytingini almıştı.

Ece Yörenç tepkilerini şu tweetlerle dile getirdi : Şimdi okudum da akşam anında yapılan yorumların hepsine göre bölümŞAHANE raiting geldikten sonraki yorumlara göreBERBATgülmeyim de napayım.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler