MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ömer Baba da Kurtlar Vadisi'ne veda etti

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta da heyecan doruktaydı.

Babasını kaçıran Şedid'e karşı büyük bir mücadele veren Polat Alemdar ve Sis Ekibi sonunda Ömer Baba'yı kurtarmayı başardı. Babasını Türkiye'ye getiren Polat, ailesinin evlerinin yakılmasından sonra onlara eski yaşadıkları evi alarak bu zor günleri bir nebze de olsa unutturmaya çalıştı.

Evine ve ailesine kavuşan Ömer Baba, Polat Alemdar'la gittiği sabah namazında secdedeyken hayatını kaybetti. Namaz esnasında babasının hayatını kaybettiğini anlayan Polat Alemdar gözyaşlarına hakim olamadı.

Emin Olcay (Ömer Baba) Kimdir?

Uzun yıllardır Devlet Tiyarotlarında oyunculuk, yönetmenlik ve rejisörlük yapmaktadır. Tek Kişilik Düet gibi bazı tiyatro oyunlarını yönetmiştir.

Olcay, asıl çıkışını yakaladığı Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili düşüncelerini de şöyle dile getirmiştir: "43-44 yıldır tiyatrodayım. 8-9 yıldır da televizyon dizilerinde oynuyorum. Ama Kurtlar Vadisi başka. Esas çıkışım Ömer Baba ile oldu diyebilirim. Ömer Baba Emin Olcay'ı geçti. Dışarıda Ömer Baba diye hitap ediyorlar. Emin Olcay diyen yok. Bu bir oyuncu için riskli; ama oynadığım bu rolün güzelliği karşısında buna razıyım. Çünkü verdiğim mesajların çok doğru, yerini bulan mesajlar olduğunu biliyorum."

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle Perşembe akşamları Kanal D'de...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler