MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özge Özpirinçci de Fi'de çok cesur

Geçtiğimiz hafta seyirciyle olan randevusuna çıkan yerli dizi 'Fi'cesur sevişme sahneleriyle çok konuşuldu.Dizi televizyon kanalları yerine İnternet üzerinde yayınlanınca senaristler çok daha cüretkar davranabiliyorlar tabii, öte taraftan RTÜK'ün denetimi ortadan kalkıyor. Böylece küfür, cinsellik ve şiddet gibi konularda daha açık olabiliyorlar.

Puhu TV üzerinden yayınlanan 'Fi' de bu konuda cesur davranan dizilerden biri oldu. Önce Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Ozan Güven'in cesur sahneleri magazin gündeminde çok konuşuldu. Şimdi ise Fi'ye konuk oyuncu olarak dahil olan Özge Özpirinçci de alışık olduğumuzdan daha seksi bir karakterle karşımıza çıkıyor.

  • Akilah Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi, son zamanların gerek oyuncu kadrosu, gerek sevişme sahneleriyle en çok konuşulan dizisi…
    -
    SERENAY VE OZAN'DAN SONRA ÖZGE DE ÇOK CESUR!

    Başrollerini Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Tülay Günal'ın paylaştığı dizinin ilk 5 bölümüne Özge Özpirinçci konuk olacak. 2. bölümde tanınmış bir oyuncu olan Sıla karakteriyle diziye giren Özpirinçci ilk kez bu kadar cesur! Sempatik oyuncunun sahnesi başrol oyuncusu Can Manay(Ozan Güven) ile sevişirken başlıyor.

  • Genellikle eğlenceli rollerde sempatik bir kadın karakter olarak karşımıza çıkan Özpirinçci, Fi de tüm seksiliğiyle izleyenlerle buluştu.

    Vitrin


En Çok Aranan Haberler