MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça dizisinden 2. sezona neşeli veda

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın rol aldığı 'Paramparça' dizisi ikinci sezona neşeli bir şekilde veda etti.

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon yapım şirketi Endemol Shine Türkiye'nin yapımını üstlendiği Paramparca dizisinin 2. sezon çekimleri geçtiğimiz gün tamamlandı.

Kuzguncuk'ta tamamlanan çekimlerin ardından ikinci yönetmen Deniz Çelebi, ekibe 2. sezon için 'Paydos' diyerek teşekkür etti.

Daha sonra hep beraber sette düzenlenen mangal partisine dahil olan Paramparaca ekibi, ikinci sezonun pastasını da kesti. Hazal rolüyle dizinin yaıldız oyuncularından biri olan Alina Boz 18. yaş gününü de sette kutladı.

Rol arkadaşları ve set ekibinin sürprizi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Alina Boz, üçüncü sezon çekimleri başalayıncaya kadar herkese güzel ve mutlu bir tatil geçirmeleri konusunda düşüncelerini iletti. Ekip, mutluluk içinde bir bir sonraki sezonda buluşmak için birbirlerinden ayrıldı.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay gibi usta isimlerin rol aldığı, seneryosunu Yıldız Yunç'un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Paramparca dizisi 20 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında hafızalardan silinmeyecek bir bölüm ile ekranlarlarda olacak...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler