MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel'de Poyraz ile Ayşegül'ün ateşli gecesi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde son bölümde yaşananlar izleyicileri ekrana kilitledi. Uzun zamandan beri ayrı olan Poyraz ve Ayşegül'ün ateşli gecesi diziye damgasını vurdu. İşte o anlar...

Poyraz Karayel 59.bölümüyle 25 Mayıs Çarşamba günü izleyicisiyle Kanal D ekranlarında buluştu. Farklı kurgusuyla ön plana çıkan Poyraz Karayel'de son bölüme Ayşegül ile Poyraz'ın ateşli gecesi damga vurdu.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Neşet'e çevirdiği oyun sonucunda Neşet'in tüm itiraflarını kaydetmiştir.Tek amacı bunları Ayşegül'e dinletip Neşet'in gerçek yüzünü göstermektir. Ayşegül ise İhsan'ın kendisini takip ettiğini fark eder. İhsan onlardan kaçmaya çalışır ama yakalanır, hapse yollanır. İhsan yine de boş durmaz. Ayşegül'ün savcıyla çalıştığını Neşet'e duyurmak için her yolu dener.

Bu arada Poyraz, Ayşegül'ü Neşet konusunda ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bu da Poyraz'ı delirtir. Ayşegül mecburen Neşet'e yakın davranmaya devam eder. Ama bu sefer yakın davranması işe yarar. Aldığı bilgiyle kilit isim Aysen Berk'i bulmak için bir maceraya girişirler. Ayşegül'ün ona davranışlarından iyice gaza gelen Neşet'in ise Ayşegül'e bir sürprizi vardır. Fakat bu sürpriz hem Neşet hem Ayşegül için çok başka sürprizleri beraberinde getirecektir.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler