MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şeref Meselesi'nden neden ayrıldığı ortaya çıktı

Şeref Meselesi dizisinden sürpriz şekilde ayrılan Yasemin Allen'in 'karakterinin istediği yere gitmemesinden' rahatsız olup, gereğinden önce ölmek istediği iddia edildi.

Şeref Meselesi yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Şeref Meselesi dizisinde Sibel karakterini canlandıran Yasemin Allen, geçen Pazar akşamı yayınlanan bölümde sürpriz şekilde diziye veda etti. Daha önce kokusu gelmeden, paldır küldür gerçekleşen bu ölüm, kafalarda soru işaretleri bıraktı. İddialara göre Allen, ana karakter olarak yola çıkan, ancak giderek yan role dönüşen karakterinden rahatsız oldu. Üzerine oyunculuğuyla ilgili eleştiriler de gelince 'vaktinden önce ölmeyi' kendisi istedi. Allen'in diziden ayrılması hayranlarını kızdırdı. "Yasemin için kötü oyuncu diyenlere son oyunculuğu kapak olsun! Sayın (!) senaristlerimiz, Kerem ile Yasemin. Böyle bir uyumu bir daha zor bulursunuz" yorumları yapıldı.

TERS KÖŞE YAPTIK

Yasemin Allen ise iddiaları yalanlayarak, "Senaryonun orijinali gereği ayrıldım. Türkiye'de bir başrolün sezon sona ermeden ölmesi olağan dışı, biz orijinal senaryo gereği 12. bölümde ölen bir karakteri 21. bölüme kadar taşıdık. Bu yüzden beklenmedik, çok ters köşe bir gündeme imza attık" dedi.

Şeref Meselesi dizisinin tüm bölümleri HD kalitesinde Kanal D'de. İzlemek için tıklayın

Vitrin


En Çok Aranan Haberler