MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Söz'ün 6. bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı

Yapımını TIMS&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi 'Söz', 8 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV'de ekrana gelecek 6'ıncı bölümüyle yine çok konuşulacağa benziyor.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'Söz' dizisinin dün gece yayınlanan 6. bölüm 2. fragmanı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Heyecan ve duygu dolu sahneleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran 'Söz'ün 6'ıncı bölüm tanıtımında, özellikle Özel Kuvvet Tim üyelerinin söylediği 'Alay Marşı' izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Türkiye'de ilk kez Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen 'Söz' dizisi, heyecan ve merakla beklenen 6'ıncı bölümüyle 8 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV'de ekranlara gelecek.

SÖZ 6. BÖLÜM FRAGMANI

> Sadece övgüye laik bir dizidir [\#söz](https://twitter.com/hashtag/s%C3%B6z?src=hash) dizisi???? [pic.twitter.com/JRFrBmzX4T](https://t.co/JRFrBmzX4T) > > — Flowers (@flowersss25) [5 Mayıs 2017](https://twitter.com/flowersss25/status/860619934279323648)
Vitrin

En Çok Aranan Haberler