MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Stranger Things 2. sezon ne zaman?

Netflix'in yeni gözdesi Stranger Things 2. sezon ne zaman başlayacak?

Yeni yeni gelişmeye başlayan ve daima kaliteli yapımlar ile televizyon sektörünü yerinden oynatan Netflix yeni dizisi ile de tekrardan kendinden söz ettirmeye başladı. Tuhaf Şeyler olarak çevirebileceğimiz dizi bize mistik bazı olayları anlatmakta. Dizi yapımcıları sezonda 8 bölüme yer vermekte. Netflix ailesi bu dizi için büyük pay biçmiş olsada istediği seyredilme sayısına hala ulaşmadı.

Stranger Things Dizi Konusu

-
Yapımın yönetmen koltuğunda oturan ikili Matt Duffer ve onun bacanağı Ross Duffer'dir. Daha önceden de We All Fall Down ve Hidden yapımlarında yönetmenlik yapmışlardı. Ayrıca bu dizinin senaryosunu da yazan bu ikili dizi yaratıcılığı konumunda yer almakta. Dizinin konusunu şöyle bir özet geçersek dizide kaybolan çocuğumuz gayet arkadaşlarını seven, mülayim, her şeye uyumlu bir çocuktur. Bu çocuğun kaybolmasından sonra olaylar cereyan etmeye başlar. Bu gizemli kayboluştan sonra çocuğun ailesi birkaç kasaba komşusu ve yerel polis çocuğu aramaya koyulur.

Polis ve kasabalı insanlar çocuğu bulmakta güçlük çekecektir çünkü ellerinde hiç bir şey yoktur. Olay gizliliğini korurken çıka gelen gizemli çocuk olayların dahada karmaşık hale gelmesine neden olur. Bu çocuk yaptığı davranışları ile dizinin gizemine gizem katacaktır. Bu çocukta da aslında daha önceden kasabada kaybolmuş bir çocuktur.
-Stranger Things 2. sezon ne zaman?

-
16 Temmuz 2016 tarihinde tüm bölümlerini yayınlayan dizinin yeni bölümleri 2017 yılında yayınlanacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler