MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor 2017'de haftalar geçtikçe her bir eleme takımlar için kritik bir hal almaya başladı. Survivor'da birleşme partisi öncesi çok önemli iki dokunulmazlık oyunları oynandı. İlk dokunulmazlığı ünlüler takımı, ikincisini ise gönüllüler takımı kazandı. Oyunlar sonucu, Berna Erdi, Sabriye ve Adem eleme adayları olarak belirlendi.

'Son elenen kişiye yazık olacak' ifadelerini kullanan Acun Ilıcalı, Survivor'da kim elendi? Sorusunun yanıtını dün akşam toplanan konseyde açıkladı. Kullanılan SMS'ler sonucu, 4 eleme adayından en az oyu alan Erdi, birleşme partisi öncesi Survivor'a veda eden son isim oldu.

ERDİ SURVİVOR'A VEDA EDERKEN HANGİ ŞİİRİ OKUDU?

Erdi, Survivor'a Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Memleket İsterim' şiiri ile veda etti ve şu sözleri söyledi: 'Buraya gelirken nasıl eyvallah dediysem, İstanbul'a dönerken de eyvallah diyorum. Ortaya koyacak bir tarzım yoktu, yüreğimi ortaya koydum. Elendiğim için çok üzgünüm. Bu da benim sınavımmış, kalan arkadaşlara başarılar diliyorum' Acun Ilıcalı ise Erdi için, "Göz6'ndan buraya geldin. Aşırı kilo kaybın vardı. Sportif bir yapın yok ama elinden geleni yaptın. Ama bence de iz bırakarak, renk bırakarak ayrılmış olacaksın."

GÖKHAN'IN SURVİVOR PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Acun ile gayet samimi olduğu bilinen Athena Gökhan'ın Instagram hesabından Berna için destek mesajı yayımlaması tepki çekti. Gökhan Özoğuz'un hayranları Acun ile olan samimiyetinden dolayı Gökhan'ın tarafsız olması gerektiğini belirterek sanatçıya tepki gösterdiler. Özoğuz, gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını hesabından kaldırdı.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler