MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam'da aşk bacayı sarıyor

Kanal D izleyicilerinden tam not alan Tatlı İntikam dizisi yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Seyircilere tatlı anlar yaşatan, Tatlı İntikam'da bu hafta yayınlanacak bölümde aşk bacayı sarıyor.

Tatlı İntikam dizisi kısa zamanda elde ettiği başarıyla seyircilerin beğenisini kazandı. Kanal D'nin yeni yapımı Tatlı İntikam romantik komedi tarzında ekranların yeni fenomeni olma yolunda ilerliyor.

Tatlı intikam kendi izleyicilerine tatlı anlar yaşatmaya devam ediyor. D Yapım tarafından yapımı ve Yapımcısı Ayşe E. Durmaz olan Tatlı İntikam dizisinde heyecan dorukta. Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan) usta oyunculuklarıyla ekrana gelen Tatlı İntikam dizisinde 4. yeni bölüm heyecanı başladı. İşte Tatlı İntikam son bölüm ve yeni bölüm fragman haberi.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Filiya Restoran çalışanları haciz parasını toplamak için canla başla uğraşırken Pelin'i de büyük bir sürpriz bekler. Tatlı İntikam 3. Bölüm 9 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlandı.

Filiya Restoran'a gelen haciz Sinan'ı şok eder. Restoran yeni toparlanmaya başlamışken bu durum bomba etkisi yaratır. Şimdi yapılacak tek şey vardır, o da parayı bulmak. Hem de çok kısa bir sürede. Bütün Filiya Restoran çalışanları parayı toplamak için canla başla uğraşırken Pelin'i de büyük bir sürpriz bekler. Bir an da Tolga'yı karşısında bulan Pelin için karma kırılmaya başlamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler