MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam'da büyük sürpriz yaşanacak

Kanal D'de ekrana gelen Tatlı İntikam'ın merakla beklenen 6.bölüm 3.fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam'da bu hafta Sinan ve Pelin arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam edecek.

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam yayınlanan son bölümüyle çok konuşuldu. Birbirlerine istemeyerek de olsa yakınlaşan ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Pelin'in Tolga'yı affettiğini duyan Sinan'ın hayalleri tekrar yıkıldı. Sinan'ın hayatını karartan kişinin Pelin olduğunu öğrenen annesi soluğu oğlunun yanında aldı.

Dizide küçük sürpriz;
"Hababam Sınıfı" serisinin Hayta İsmail'i Ahmet Arıman, dizinin cumartesi günü ekrana gelen bölümünde konuk oyuncuydu.
Arıman'ın, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı dizideki bir dakikalık rolü ses getirdi. Sosyal medyaya onunla ilgili yorum yağdı. "Tatlı İntikam"da geçen yıl hayatını kaybeden Zeki Alasya'nın bir fotoğrafı da, Tankut karakterinin babası olarak gösteriliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Geçen bölüm Tolga'nın kalbini kırması üzerine Sinan'ın kollarına sığınarak acısını dindirmeye çalışan Pelin, bir anda parlayıp aldatıldığını kendisinden saklayan Sinan'a ağzına geleni saydırınca afallayan Sinan, Pelin'i arabaya attığı gibi sakin sakin konuşabilecekleri bir yer arayışına girdi.

Talihsizliklerle dolu orman macerasının sonunda sığındıkları tatlı mı tatlı bir köy evinde eğlenceli dakikalar geçiren çiftimizi yüzümüzde açan güllerle izledik! Pelin'in tavuk sevme merakı şenlenince bir anda kendisini kaçan horozu kovalarken bulan Sinan, ilk öpücüklerinin bu horoz sayesinde olacağını nereden bilebilirdi ki? Biz ise hem anın romantizmine kapılıp sırıt sırıt ekrana baktık, hem de olabilecek en ilginç öpücüğün mimarı tavuğa gülmekten kendimizi alamadık!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler