MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete'nin 13. bölümünde neler oldu?

Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yüksek Sosyete 13. bölümüyle dün geceye damgasını vurdu. İzleyenleri ekrana kitleyen dizinin 13. bölümünde neler oldu?

Star TV'de ekrana gelen Yüksek Sosyete dizisinde bu hafta da heyecan doruktaydı. Koran ailesinin cenazesinde karşılaşan Mert ile cansu adeta şoka uğrarlar. Mert öğrendiği bu gerçeği içinde tutacak ve Kerem'e anlatmayacaktır ama onu uyarmadan da yapamaz. Kerem ise Cansu'nun onu her şeyden uzak tutmasından iyice çaresiz kalır ve onu takip etme kararı alır.

Öte yandan oğlu Can'ı kaybeden Metin'in başı sevgilisi Işıl'la iyice belaya girer. Oğlunun yasını tutan Metin, Işıl'ı terk eder ancak Işıl'ın şantajlarıyla karşı karşıya gelir. Süreyya ise boşanma davasına devam etmekte iyice kararlı hale gelir.

Cansu ile karşılaşan Mert, onunla konuştuktan sonra Ece'ye her şeyi anlatmaya karar verir. Cansu'nun yanından ayrılıp semt pazarında olan Ece'nin yanına gider ve ona Mert Çalhan olduğunu söyler. Ece hayal kırıklığına uğramıştır ve ağlayarak orayı terk eder. Diğer yandan Mert'in babaanneside bu Ece'nin kim olduğunu öğrenmek peşindedir.

Cansu, çalıştığı dükkana gelir ve Kerem'le görüşür, akşama bir buluşma planı ayarlarlar. Kerem kabul eder fakat Cansu'yu çıkışta arkasından takip eder. Cansu varoş bir mahalleye gider ve bir aileye yardım eder, Kerem ise bunu çok yanlış anlar.

Ece, Mert'ten gerçekleri öğrendikten sonra onun yüzünü dahi görmek istemez. Mert, Ece'yi kazanmak için elinden ne geliyorsa yapmaya hazırdır. Son olarak akşam Ece'nin evine gider ve nihayet konuşma fırsatı yakalar. Ama Ece bu ilişkinin artık yürüyemeyeceğini ve istemediğini söyler.

Kerem'in beklediği an gelmiştir. Elinde çiçekle Cansu'yla buluşacakları parka gider ve Cansu'yu bekler. Cansu sonunda gelir fakat hiçbir şey Kerem'in beklediği gibi olmayacaktır. Ailesiyle Kerem arasında kalan Cansu yapamayacağını ve bu ilişkinin bitmesi gerektiğini söyler.
KÜNYE

Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu

OYUNCULAR Hazar Ergüçlü (Cansu), Engin Öztürk (Kerem), Meriç Aral (Ece), Ozan Dolunay (Mert), Zuhal Olcay (Süreyya), Hakkı Ergök (Metin), Aliye Uzunatağan (Bedia), Taner Barlas (Yılmaz), Hülya Gülşen Irmak (Ayşen), Ceyda Tepeliler (ışıl), Gülşah Çomoğlu (Begüm), Özgün Çoban (Can), Aybike Turan (Şirin), Yasin Çam (Ercan)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler