MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 21. bölümde Zeynep Ozan'ı duyarsızlıkla suçladı

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle yine eğlenceli anlar yaşattı. Merakla beklenen 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 21. bölümde Zeynep Ozan'ı duyarsızlıkla suçlayınca, Ozan bu kez işi abarttı.

1 Erkek 1 Kadın 21. bölümü ile Fox Tv'de ekrana geldi. Eğlence dolu dizinin bu bölümünde Ozan'ın doğum yaklaştığı halde hala sorumsuz davranışlar sergilemesi Zeynep'i kızdırdı. Ozan Zeynep tarafından duyarsız olmakla suçlanınca işi bu kez iyice abarttı ve eğlenceli anlar yaşanmaya başladı.1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle 21 Kasım Cuma akşamı izleyicilerin karşısına çıktı.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk21. bölümde Zeynep ve Ozan ikizlerin sağlık durumunu öğrenmek için jinekoloğa kontrole gidecek. Doktor ve hamilelik konularından bihaber Ozan burada da ortalığı karıştıracak. Komik diyaloglar ortaya çıkacak. Yeni bölümde Zeynep çok aç. 21. bölümde hamileliğinden mi yoksa hamileliği fırsat bilmesinden mi bilinmez, Zeynep açlıkta sınır tanımayacak. Bu açlığın önünü Ozan tartıyla kesecek.

Yeni bölümde Zeynep, Ozan'ı duyarsızlıkla, doğumun olacağı gün için hiç plan yapmamakla suçlayacak. ''Babana benzedin'' sözü ise sonun başlangıcı olacak. Ozan bu sefer sorumluluğunu abartarak ispat etmeye çalışan bir baba adayına dönüşecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler