MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölüm yayınlandı

Kadın - Erkek ilişkilerini eğlenceli bir dille ele alan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle 17 Aralık'ta izleyenlerinin karşısına çıktı. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 25. bölümde Ozan ve Zeynep ikilisi bebeklerini nüfusa yazdırmak için harekete geçti.

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 25. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Dizinin bu bölümünde Ozan ve Zeynep izleyiciye yine komik anlar yaşattılar. Seyirci 25. bölümde ekran başına kitledi ve keyifli bir akşam yaşattı. Mahir'in Zeynep ve Ozan'a ziyarete gelmesi ortamı hareketlendirdi.1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle 17 Aralık Çarşamba akşamı ekrana geldi.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 25. bölümde Zeynep bu sefer farklı bir stres yaşadı. Bebeklerinin doğumundan önce bebekleri nasıl dünyaya getireceğini düşünen Zeynep 25. bölümde bebeklerinin geleceği için endişelenmeye başladı. Bir yandan da bebeklerinin doymadığını düşünen Zeynep bebeklerinin başına bir şey gelecek diye çok korktu.

Ozan ve Zeynep 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk son bölümde sosyal medyada bebeklerinin fotoğrafını paylaşmaktan geri kalmadılar. Zeynep'in annesi anneanne havalarında iken, Mahir gözünüz aydın ziyaretine geldi ve yine yapacağını yaptı. Bütün bunlar olup biterken bebeklerin nüfusa yazdırılması işi de arapsaçına döndü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler