MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Mutluluk ilk fragmanı yayınlandı

Adı Mutluluk ilk fragmanı izleyicisiyle buluştu. Haziran ayında Fox ekranlarında boy gösterecek gençlik dizisi Adı Mutluluk 1. tanıtım fragmanı kıpır kıpır sahneleriyle yayınlandı.

Yakında Fox ekranlarında olacak Adı Mutluluk ilk fragmanı yayınlandı. Yazın en renkli ve en kıpır kıpır dizisi olmaya aday dizi Adı Mutluluk tanıtım fragmanı şimdiden büyük merak konusu oldu. Başrollerini Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Süreç Film'den Ali Gündoğdu üstleniyor. Kiraz Mevsimi'nin senaryo yazarlığını üstlenen isimlerden Aksel Bonfil ve Hakan Bonomo'nun senaristliği yaptığı Adı Mutluluk Haziran ayında ekranlara gelecek. İzmir'den İstanbul'a gelen ve öğrenci yurdunda yaşamaya başlayan Kumsal'ın hikayesini anlatan dizi kıpır kıpır sahneleri ve konusu ile tam bir yaz dizisi.

ADI MUTLULUK KONUSU

Kumsal'ın üniversite sınavları sonucu babasından gizli İstanbul'da bir üniversite kazanmasıyla İzmir'den İstanbul'a uzayan bir özgürlük yolculuğunun anlatıldığı dizinin çekimleri Çeşme'de başladı. Kumsal, yeni tanıştığı Batu sayesinde ilk kez cesur bir karar alır. Yıllar önce annesinin yaptığı gibi 'mutluluğu' aramak için evi terk eder. Kendini bir anda İstanbul'daki yurt odasında bulan Kumsal, burada ilk kez kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenecek, yalnızlığı da, hayal kırıklığını da, dostluğu da burada tadacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler