MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Dursun'dan şok Survivor itirafı

Survivor'dan aniden ayrılan Ahmet Dursun'dan aylar sonra itiraf geldi. Sağlık sorunlar nedeniyle yarışmadan ayrıldığı söylenen Ahmet Dursun, Survivor'dan asıl ayrılma nedeninin başka olduğunu itiraf etti.

Survivor All Star yarışmasını yarıda bırakmak zorunda kalan Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Ahmet Dursun Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programına konuk oldu. Eski Futbolcu Survivor'da yarışırken babasının öleceğini hissettiğini açıkladı.

Survivor All Star için Dominik'te yarışırken babasının öleceğini hissettiğini söyleyen Ahmet Dursun oldukça şaşırtacak şu açıklamayı yaptı:

Babam 1,5 senedir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Geçen sezonki Survivor'da 'acaba kötü bir haber gelir mi' diye kafam babama takılıydı. Döndüm ve başka doktora gittik. Almanya'daki o doktor babamın suratına "üç aylık ömrün var, görebileceğin herkesi gör" dedi.Babamın morali çok bozuldu. Bunu söyleyen bir Türk doktor. Kardeşim babamı Alman doktora götürdü onlar bir tedavi programı ayarladı. Babam birazcık düzelmeye başladı. O esnada aniden Survivor Allstar'a gitmek zorunda kaldım."

Adada bir yandan mide sorunum bir yandan babamın hastalığı iyi değildim. Midemden rahatsızlanınca doktor 'karar senin' dedi. Babamın öleceğini hissettim sanki bir şekilde çıkmak istedim. Döndükten kısa bir süre sonra kardeşim aradı ve babamın öldüğünü söyledi."

AHMET DURSUN SURVİVOR'DAN NASIL AYRILMIŞTI?

Eski futbolcu Ahmet Dursun Survivor'a son anda dahil olmuş ancak Survivor başladıktan bir süre sonra mide problemi sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceğini söylemişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler