MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen'den olay 'Arda Turan' paylaşımı

Başarılı sanatçı Gülben Ergen, Barcelona'ya transfer edilen Arda Turan'ın namaz kılarken çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Gülben Ergen'ın 'Arda Turan' paylaşımına takipçilerinden tepki yağdı.

Gülben Ergen, namaz kılarken görüntülenen Arda Turan'ın fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Arda Turan'ın kendi hesabından paylaştığı bir sureyi ve başarılı futbolcunun namaz kılarken çekilmiş bir fotoğrafını tek karede paylaşan Gülben Ergen'e bazı takipçileri "Din'i reklam yapıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi. İşte, Gülben Ergen'in tepkilere neden olan Arda Turan paylaşımı:Barcelona transferi iyi bir futbolcunun en büyük hayali olsa gerek. Bravo genç yaşında bunu başaran @ardaturan10line! Hemen instagram hesabına baktım. Ne paylaşmış diye, bakakaldım. Biraz böbürlenmeyi, biraz bahsetmeyi seçmek yerine son paylaşımı "Kuşlara dahi bir yol çizen Allah insanı yolsuz mu bırakacaktı? Beni yaratan elbet yolumu gösterir. Şuara-78" Sonra son 10 günde çıkan haberlerine baktım hiç üşenmeden. Kendimce Arda'nın değil başarının ve hazmetmenin, duruşun, söylemin peşindeyim! Bodrum da Cuma Namazı'nda kalabalıkta içeri girememiş. Genç, bekar, başarılı, paralı yakışıklı... Ama edep ne eşsiz bir elbise değil mi? Ne yakışıyor insana! Tebrikler"

ARDA TURAN KİMDİR?

1987 doğum olan Arda Turan, futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Şimdilerde La Liga ekiplerinden Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen Ünlü Futbolcu Arda Turan, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir.2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu kategorilerini kazanan Arda Turan, 2010 yılında Yılın Futbolcusu ve 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu kategorilerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları ödülünün sahibi olmuştur. 2014 yılında 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında; Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülünü kazandı. 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından, 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu arasında en iyi 8. futbolcu seçilmiştir. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

GÜLBEN ERGEN'İN PAYLAŞIMINA GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI İSE ŞÖYLE

limilimileysanirsin haca gitmiş (bak umreye gitmiş demiyorum) cunku Umreyi de alet ettiniz. Bir gidiyorsunuz duymayan kalmiyor.Hep reklam...

yasemin.209Malesef din'i reklam yapmissin kendine. Kendine gel. Kendin ol. Yalan olma. Tugce kazaz gibi yapiyorsun!

sebahatbenan Yasemın 209 yorumuna aynen katılıyorum şahsen Arda Turan'ı tanıyorum maalesef dını reklam yapmadan yuruyemıyosunuz.

alime_oncu neden bu fotoğrafın altına yazıyor. Reklamlar!

cloudruzgar Edep iman insanın içindedir kimsenin ne yaptığını kimse bilmez böyle şeylere sadece gülünür.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler