MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 361. bölümde Kenan Macit'i tehdit etti

Kanal D'nin uzun sokulu dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle ekrana geldi. Heyecan dozu yüksek Arka Sokaklar 361. bölümde ekip mafyanın peşine düştü. Narkotik amiri Kenan, Macit'i tehdit etti.

Cuma akşamlarının sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle 13 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. Tam tamına 360 bölüm deviren dizi bu hafta son bölümüyle izleyiciye soluksuz anlar yaşattı. Aksiyon dozu yüksek dizi Arka Sokaklar dizisinin 361. bölümünde ekip elinden kaçırdığı zanlıların peşine düştü.

ARKA SOKAKLAR 361. BÖLÜM ÖZETİ

Ekip, Bekir Paker adlı bir mafya liderinin peşine düştü; fakat, ekip de onların takibindeydi. Narkotik Amiri Kenan sorgu odasındaydı. Yıldırım'ın avukatı Macit'te yanındaydı. Arka Sokaklar son bölümde Kenan Macit'i kendisini oradan çıkamaz ise bildiği her şeyi polise anlatmakla tehdit etti.

Yıldırım, süt kardeşi Bekir'in dağ evine gitti ve başına gelenleri Bekir'e anlattı. Bu sırada da Av. Macit'ten Kenan'ın serbest kalmadığı, emniyette tutulduğu haberi geldi.

KENAN KAÇTI

Kenan, polis memuru Mahmut'un yardımı ile Arda'yı darp ederek emniyetten kaçmayı başardı. Kenan kurtulduğunu, Yıldırım'ın kendisini koruyacağını zannetti. Ancak orada olmasının, emniyetten kaçırılmasının tek sebebi Yıldırım'ın Rıza baba ve ekip hakkında bilgi öğrenmek istemesi, sonrasında da Kenan'ın ebediyen ortadan kaldırılacak olmasıydı.

Arka Sokaklar 361. bölümde ekip, ellerinden kaçırdıkları Kenan'ın ve Yıldırım Koral'ın peşine düştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler