MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 362. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D'nin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar son bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar 362. bölümde Komiser Engin'e tuzak kuruldu. Evinin önünde vurulan Engin Komiser, kanlar içinde yerde kaldı.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 362. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Suçla ve suçlularla mücadelesini tüm hızıyla sürdüren ekip, Arka Sokaklar son bölümde Özlem'in tecavüze uğrayıp öldürülmesiyle birlikte harekete geçiyor ve olayın sorumlusunu aramaya başladı. Öte yandan Komiser Engin ise farkında olmasa da büyük tehlike altındaydı! Yılların eskitemediği dizi Arka Sokaklar 362. bölümüyle 20 Mart Cuma akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 362. BÖLÜM ÖZETİ

Özlem'in tecavüze uğrayarak öldüğü haberi herkesi perişan ett. Cinayet şüphelilerinden Dursun gözaltında tutulurken, diğer zanlı Sami ise aranmaya devam ediyordu.

Ekip katilin peşine düştü

Sami'nin bulunması için aynı zamanda sosyal medya üzerinden de büyük bir kampanya başlatıldı. Kadın örgütleri de bu kampanya ya kayıtsız kalmadı; üzerinde Sami'nin fotoğrafının olduğu "KATİLİ BULUN" yazılı broşürleri tüm gün boyunca vatandaşlara dağıtmaya başladılar.

Halk olaya tepkili

Halkın olaya öfkesi ve özellikle kadın örgütlerinin tepkisi sürüyordu.Özlem'in annesi Figen, babası Selami ise çok kötü durumdaydı. Rıza Baba ve ekibi aileye Katili bulacağız sözü verdi.

Cahit harekete geçti

Yıldırım Koral'ın cenazesi adli tıptan teslim alınmamıştı. Defin işlemini belediye yapacaktı. Ekipten kimse bu duruma anlam veremedi. Ama tabii ki Haşim'in başka bir planı vardı. Cenaze aracı adli tıptan çıktıktan sonra Cahit tarafından kaçırıldı.

Haşim oğluna son vazifesini yapmak için dağ başında mezar noktasının başındaydı. Yıldırım'ın tabutunun başında intikam sözü verdi. Cahit, Engin'i evinin önünde sinsice yakaladı ve ateş etmeye başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler