MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 366. bölümde ekip büyük iş peşinde

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar son bölümüyle yine nefes kesti. Arka Sokaklar 366. bölümde ekip Suna'yı sağ olarak kurtarmanın ve Rengin'in katillerinin peşine düştü.

Kimi zaman aksiyon kimi zamansa hüzünlü sahneleriyle adından söz ettiren polisiye dizi Arka Sokaklar 366. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Her bölümünde ayrı bir konuyu baz alan Arka Sokaklar son bölümde ekip bu sefer gençleri tuzağa düşüren fuhuş çetesi ile karşı karşıya geldi. Arka Sokaklar 366. bölümüyle 17 Nisan akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 366. BÖLÜM ÖZETİ

Rıza, eski arkadaşı Cevdet ile buluştu. Cevdet eşi Gülay'dan boşanmıştı ve Suna isimli bir kızı vardı. Gülay boşanmadan sonra çok rahat tavırlar sergileyen bir kadın haline gelmiş ve kızı Suna ile hiç ilgilenmiyordu. Suna'nın sevgili Selim ise yakışıklı, cazibeli kızların hayır diyemeyeceği bir tiptir fakat genç kızları tuzağa düşüren Rafet'in yakın arkadaşı ve aynı zamanda iş ortağıydı.

Rafet, Rengin isimli başka bir kızı tuzağa düşürmüş, kız yüksek dozda uyuşturucudan ölmüş ve ekip tarafından aranan bir adamdı. Suna bir gece sevgilisi Selim ile buluşmaya çıktı.

Suna'yı seni arkadaşlarımla tanıştıracağım bahanesi ile Rafet ve Larissa'nın evine götürdü. Suna hiçbir şey anlamadı. Ortama ayak uydurmaya çalıştı. Sonrasın da da olanlar oldu. Cevdet kızına ulaşamayınca Rıza'dan yardım istedi. Ekip, Rengin'in katillerinin ve Suna'yı sağ salim bulmanın peşine düştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler